Lašišos fajita su mangų ir kario padažu

Receptas, jei norite kažko neįprasto, bet neplanuojate daug laiko praleisti virtuvėje. Mangas sukuria tobulą simbiozę su CURTICE BROTHERS kario padažu ir fantastiškai papildo lašišą.
Padažui reikės:
5 a.š. Kario padažo CURTICE BROTHERS
50 g mango (supjaustyto kubeliais)
1 skiltelės česnako
Petražolių
1 v.š. alyvuogių aliejaus
1 v.š. medaus
Fajitai reikės:
Tortilijų
Rausvojo svogūno (supjaustyto plonais griežinėliais)
1 v.š. aliejaus kepimui
1 lašišos filė
Vandens
Druskos ir juodųjų pipirų
Mėgstami žalumynai
Paruošimas:
1. Sudedame visus padažui skirtus ingredientus į trintuvą ir sutriname iki vientisos masės.
2. Į karštą keptuvę įpilame aliejaus ir kepame lašišą, pagardiname druska ir pipirais. Lašišą kepame po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
3. Iškepusią lašišą šakutės pagalba pasmulkiname iki nedidelio dydžio gabaliukų.
4. Sausoje keptuvėje paskrudiname tortilijas po 1 minutę iš kiekvienos pusės.
5. Ant paskrudintos tortilijos dedame mėgstamus žalumynus, smulkintus lašišos gabaliukus, rausvojo svogūno griežinėlius. Ant viršaus užpilame šiek tiek padažo. Skanaus!
Receptas: Curticebrothers