Dvi kepto camembert sūrio idėjos

Dvi kepto camembert sūrio idėjos

Autorius:
Julija Steponavičiūtė iš „Kitchen Julie“
2024-03-27
Lengva užkandžio idėja dalinasi maisto tinklaraščio „Kitchen Julie“ bei knygos autorė Julija Steponavičiūtė. Svečių pasitikimui. Netikėtam siurprizui, kai dar visiems nespėjus susėsti prie stalo, ištrauki štai tokią skonių bombą. Julija paruošė dvi versijas: sūrią ir saldžiąją. Išbandykite.

Ingredientai: Camembert sūris, čiobrelis, vyšniniai pomidorai, alyvuogių a...

Visi ingredientai

Sūrios sūrio versijos gaminimas:

1
Kepimo indo centre padėkite camembert sūrį, įpjaukite rėželiais.
2
Pabarstykite mėgiamomis žolelėmis (galima dėti ir traiškyto česnako).
3
Aplink sūrį sudėkite ratu pomidorus bei bagetės riekeles.
4
Gausiai apšlakstykite tyro alyvuogių aliejaus.  Kepkite 180 °C orkaitėje apie 20 min.
5
Patiekite šiltą, sūrį kabinkite bagetės riekelėmis.

Saldžios sūrio versijos gaminimas:

6
Kepimo indo centre padėkite camembert sūrį, įpjaukite rėželiais.
7
Apliekite klevų sirupu arba dėkite medaus.
8
Į rėželius įkiškite riešutus.
9
Kepkite 180 °C orkaitėje apie 20 min.
10
Patiekite su džiovintais abrikosais, kriaušėmis, persikinėmis pasifloromis, figų džemu ir duonele.

Skanaus!

Produktai receptui gaminti