Dvi kepto camembert sūrio idėjos

2024-03-27
Dvi kepto camembert sūrio idėjos

Lengva užkandžio idėja Velykoms dalinasi maisto tinklaraščio Kitchen Julie bei knygos autorė Julija Steponavičiūtė. Svečių pasitikimui. Netikėtam siurprizui, kai dar visiems nespėjus susėsti prie stalo, ištrauki štai tokią skonių bombą. Julija paruošė dvi versijas: sūrią ir saldžiąją. Išbandykite.

 

SŪRI versija

 

Reikės:

Camembert sūrio
Čiobrelio ar kitų mėgstamų žolelių
Slyvinių ar vyšninių pomidorų
Alyvuogių aliejaus
Senovinės raugintos tešlos bagetės

 

Paruošimas:

  1. Kepimo indo centre padėkite camembert sūrį, įpjaukite rėželiais.
  2. Pabarstykite mėgiamomis žolelėmis (galima dėti ir traiškyto česnako).
  3. Aplink sūrį sudėkite ratu pomidorus bei bagetės riekeles.
  4. Gausiai apšlakstykite tyro alyvuogių aliejaus.
  5. Kepkite 180 °C orkaitėje apie 20 min.


null


SALDI versija

 

Reikės:

Camembert sūrio
Klevų sirupo ar medaus
Anakardžių
Laukinių KURAGA abrikosų puselių
Kriaušių
Persikinių pasiflorų
Figų džemo
Senovinės įvairių grūdų duonelės


Paruošimas:

  1. Kepimo indo centre padėkite camembert sūrį, įpjaukite rėželiais.
  2. Apliekite klevų sirupu arba dedame medaus.
  3. Į rėželius įkiškite riešutus.
  4. Kepkite 180 °C orkaitėje apie 20 min.
  5. Patiekite su džiovintais abrikosais, kriaušėmis, persikinės pasifloromis, figų džemu ir duonele.

 

null


Receptas: @Kitchen.Julie

Susiję produktai

Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau