
Dvi kepto camembert sūrio idėjos
Autorius:
Julija Steponavičiūtė iš „Kitchen Julie“
2024-03-27
Lengva užkandžio idėja dalinasi maisto tinklaraščio „Kitchen Julie“ bei knygos autorė Julija Steponavičiūtė. Svečių pasitikimui. Netikėtam siurprizui, kai dar visiems nespėjus susėsti prie stalo, ištrauki štai tokią skonių bombą. Julija paruošė dvi versijas: sūrią ir saldžiąją. Išbandykite.
Ingredientai: Camembert sūris, čiobrelis, vyšniniai pomidorai, alyvuogių a...
Visi ingredientaiSūrios sūrio versijos gaminimas:
1
Kepimo indo
centre padėkite camembert sūrį, įpjaukite rėželiais.
2
Pabarstykite
mėgiamomis žolelėmis (galima dėti ir traiškyto česnako).
3
Aplink sūrį
sudėkite ratu pomidorus bei bagetės riekeles.
4
Gausiai
apšlakstykite tyro alyvuogių aliejaus.
Kepkite 180 °C
orkaitėje apie 20 min.
5
Patiekite šiltą, sūrį kabinkite bagetės riekelėmis.
Saldžios sūrio versijos gaminimas:
6
Kepimo indo
centre padėkite camembert sūrį, įpjaukite rėželiais.
7
Apliekite klevų
sirupu arba dėkite medaus.
8
Į rėželius
įkiškite riešutus.
9
Kepkite 180 °C
orkaitėje apie 20 min.
10
Patiekite su
džiovintais abrikosais, kriaušėmis, persikinėmis pasifloromis, figų džemu ir
duonele.
Skanaus!
Ingredientai
Sūriai sūrio versijai reikės: