Receptai

Lydeka su žirnelių piurė ir citrininiu kaparėlių padažu
Švelnaus skonio lydekų filė su kremine žirnelių piurė – puikus pasirinkimas elegantiškai vakarienei ar savaitgalio pietums. Citrininis kaparėlių padažas šiam patiekalui suteikia išraiškingumo ir šiek tiek rūgštelės.
_650x650_650x650.webp?&height=650&fit=crop)
Trys vieno kąsnio užkandžiai Velykų stalui
Šventiniu laikotarpiu nesinori ilgai vargti virtuvėje. Todėl siūlome išbandyti šiuos ypač dailiai atrodančius ir lengvai pagaminamus vieno kąsnio užkandžius. Ingredientų prireiks visai nedaug, o svečius bei šeimos narius tikrai pavyks nustebinti.
_650x650.png?&height=650&fit=crop)
Gurmaniški įdaryti kiaušiniai su ikrais
Kiaušiniai ir ikrai – tobulas duetas Jūsų Velykų stalui. Upėtakių ikrai suteiks šiam klasikiniam patiekalui išskirtinumo, medus ir trumai lengvo aromato, o majonezas viską apjungs į visumą. Verta išbandyti.

Pistacijų tiramisu
Tai itališko deserto interpretacija, kuri nustebins ne tik tradicinio tiramisu, bet ir pistacijų mylėtojus. Šiame deserte dera švelnus maskarponės kremas, aromatinga espresso kava ir traškios pistacijos.