Receptai

Lydeka su žirnelių piurė ir citrininiu kaparėlių padažu
Švelnaus skonio lydekų filė su kremine žirnelių piurė – puikus pasirinkimas elegantiškai vakarienei ar savaitgalio pietums. Citrininis kaparėlių padažas šiam patiekalui suteikia išraiškingumo ir šiek tiek rūgštelės.
Trys vieno kąsnio užkandžiai Velykų stalui
Šventiniu laikotarpiu nesinori ilgai vargti virtuvėje. Todėl siūlome išbandyti šiuos ypač dailiai atrodančius ir lengvai pagaminamus vieno kąsnio užkandžius. Ingredientų prireiks visai nedaug, o svečius bei šeimos narius tikrai pavyks nustebinti.
Gurmaniški įdaryti kiaušiniai su ikrais
Kiaušiniai ir ikrai – tobulas duetas Jūsų Velykų stalui. Upėtakių ikrai suteiks šiam klasikiniam patiekalui išskirtinumo, medus ir trumai lengvo aromato, o majonezas viską apjungs į visumą. Verta išbandyti.
Pistacijų tiramisu
Tai itališko deserto interpretacija, kuri nustebins ne tik tradicinio tiramisu, bet ir pistacijų mylėtojus. Šiame deserte dera švelnus maskarponės kremas, aromatinga espresso kava ir traškios pistacijos.