Naujiena! Siuntas pristatome į VENIPAK paštomatus.

Naujienos ir straipsniai

Kaip išsirinkti daug polifenolių turintį alyvuogių aliejų?
Besirūpinantiems sveikesne mityba verta kasdien gausiau naudoti alyvuogių aliejų. Maisto žinovė ir ASSORTI asortimento vadovė Guoda Azguridienė teigia, kad alyvuogių aliejus yra ypač naudingas sveikatai, odai, atskleidžia neįtikėtinus kiekvieno patieka...
Kodėl daržovės nėra jūsų mėgstamiausias maistas? O galėtų būti...
Pagrindinė skanių daržovių taisyklė – jos turi išlikti traškios. Kai daržovės šviežios, sezoninės, jas pakanka išvirti garuose iki konsistencijos, kai šakutė sminga, bet sunkiai. Pašlakstyti geros kokybės alyvuogių aliejumi, druska ir balzaminiu actu (arb
Acto rūšys ir kuris tas geriausias?
Acto kaina gali skirtis dešimt kartų. Nesusipratimas? Ne, tai tiesiog skirtingi produktai. Actu vadiname ir spirito actą, skirtą daržovių marinavimui, ir salotoms gardinti naudojamą obuolių ar vyno actą, ir gurme lentynų pažibą – ilgo brandinimo Tradicinį
Sūriai be gyvulinio fermento
Fermentiniai sūriai gaminami iš pieno, druskos ir fermentų. Tradiciškai fermentai yra gyvulinės kilmės. Nors vadinami šliužo fermentu, su sraigėmis ir šliužais jie nieko bendro neturi.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau