Straipsniai

Apie gerą šokoladą | Pokalbis su „Beaningful“ šokolado kūrėju Justu Duchovskiu
Daugelis esame įpratę skaityti informaciją apie produktus. Tačiau už kiekvieno produkto slepiasi ir jo gamintojas, kūrėjas, kuris dažniausiai būna tiek pat įdomus, kiek ir produktas. Ypač smagu, kai tas kūrėjas gyvena šalia, Lietuvoje.
_650x650.png?&height=650&fit=crop)
AMANDUS GOURMET | Pokalbis su virtuvės šefu Deivydu Praspaliausku
Drąsa nepaisyti įprastinių standartų, kūryba ir novatoriški sprendimai paskatinę Deivydą Praspaliauską sukurti produktus, kuriais jo gerbėjai gali džiaugtis ne tik restorane, bet ir kiekvieno namuose. „Amandus Gourmet“ prekės ženklo kūrėją, šefą Deivydą P

Beveik 100 metų receptas | Pokalbis su „Jolantos šakočiai“ įkūrėja Jolanta Šiugždiene
„Mūsų šakočių receptūra yra griežtai tokia pati, kaip juos kepdavo mano senelė prieš beveik šimtą metų“, - sako „Jolantos Šakočius“ kepanti Jolanta Šiugždienė iš Vilkaviškio rajono. Naminiai „Jolantos Šakočiai“ yra pripažinti Lietuvos tautinio kulinarinio
_650x650.png?&height=650&fit=crop)
Gardi meilės sau istorija | Pokalbis su „Dvaro Kavos“ įkūrėja Viktorija Gorbatenko
Girnas pradėję sukti vos prieš keletą metų, „Dvaro Kavos“ į parduotuvių lentynas sugrąžino nuo seno Lietuvoje vertintus gėrimus: gilių, kiaulpienių šaknų, cikorijų, morkų ir miežių kavas bei įvairių žolelių ir jų mišinių arbatas. Su prekės ženklo įkūrėja