3 padažai: nuo veganiško iki pikantiško

3 padažai: nuo veganiško iki pikantiško

Autorius:
Receptas  @snapping_snack
2025-05-08
6 porcijoms
5 min.
Trys išraiškingo skonio padažai: nuo veganiško avokadų kremo ir pikantiško raudonojo čimičiurio iki sodraus mėlynojo pelėsio sūrio padažo. Suteikite ypatingo skonio kiekvienam kąsniui. Puikiai dera su įvairiomis duonelėmis, skrebučiais, o dar labiau atsiskleidžia patiekiant su grilyje kepta mėsa, žuvimi ar daržovėmis.

Ingredientai: Avokadas, ekologiškas jogurtinis migdolų kremas, žaliosios c...

Visi ingredientai

Veganiškas avokadų kremas

1
Maisto smulkintuve sutriname visus ingredientus.
2
Kremą patiekiame lėkštėje arba dubenėlyje. Papuošiame kalendros lapeliais, beriame rūkytos paprikos miltelių, skrudintų pinijų.

Raudonasis čimičiuri padažas

3

Maisto smulkintuve sutriname visus ingredientus, išskyrus aliejų.

4
Sutrintą masę dedame į lėkštę arba dubenėlį ir sumaišome su aliejumi. Patiekdami puošiame kalendros lapeliais, beriame skrudintų pinijų.

Jogurtinis mėlynojo pelėsio sūrio padažas

5
Maisto smulkintuvo arba šakutės pagalba sutriname visus ingredientus.
6
Masę patiekiame lėkštėje arba dubenėlyje. Papuošiame mėlynojo pelėsio sūrio gabalėliais, beriame smulkintų česnako laiškų, pašlakstome alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Produktai receptui gaminti