Kepti šparagai su citrina ir kietuoju sūriu

2024-03-25
Kepti šparagai su citrina ir kietuoju sūriu

Gamindami šį patiekalą užtruksite vos 15 minučių ir ant jūsų stalo puikuosis pilna vitaminų karšta lėkštė.

Porcijų skaičius – 2. Paruošimo laikas – 5 min. Gaminimo laikas – 10 min.

Reikės:

16 šparagų
4 česnako skiltelių
1 citrinos
100 g kietojo sūrio
alyvuogių aliejaus
druskos

Paruošimas:

  1. Nuplaukite šparagus ir nulaužkite nevalgomą, sumedėjusią apatinę dalį.
  2. Šparagus išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos
  3. Šparagus ištepkite alyvuogių aliejumi, smulkintu česnaku, druska, pipirais ir citrinos sultimis. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto kietojo sūrio ir išdėliokite keletą šviežių citrinos griežinėlių.
  4. Dėkite šparagus į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 5-10 minučių

Skanaus!

Produktai receptui gaminti