Kepti šparagai su citrina ir kietuoju sūriu
2024-03-25

Gamindami šį patiekalą užtruksite vos 15 minučių ir ant jūsų stalo puikuosis pilna vitaminų karšta lėkštė.
Porcijų skaičius – 2. Paruošimo laikas – 5 min. Gaminimo laikas – 10 min.
Reikės:
16 šparagų
4 česnako skiltelių
1 citrinos
100 g kietojo sūrio
alyvuogių aliejaus
druskos
Paruošimas:
- Nuplaukite šparagus ir nulaužkite nevalgomą, sumedėjusią apatinę dalį.
- Šparagus išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos
- Šparagus ištepkite alyvuogių aliejumi, smulkintu česnaku, druska, pipirais ir citrinos sultimis. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto kietojo sūrio ir išdėliokite keletą šviežių citrinos griežinėlių.
- Dėkite šparagus į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 5-10 minučių
Skanaus!