Top prekė
Avių ir ožkų pieno feta sūris OLYMPIA DOP, 48 % rieb. s. m., brandintas 3 mėn.

Avių ir ožkų pieno feta sūris OLYMPIA DOP, 48 % rieb. s. m., brandintas 3 mėn.

OPTIMA FEINKOST
(0 atsiliepimų)
150 g

3,69 €

24,60 €/kg

Aprašymas:

„Optima Feinkost“ pasterizuoto avių ir ožkų pieno feta sūris OLYMPIA DOP yra unikalus produktas, gaminamas Pietų Poloponese, Olimpijos regione, Graikijoje. Tai tikrasis fetos sūris, gaminamas iš 100 % ožkų ir avių pieno, kurį kasdien surenka smulkūs ūkininkai. Jis tiesiog dvelkia Viduržemio jūros regionu, šviežia žole ir jūrinio vėjo gūsiu. 150 g

Gaminant šią fetą niekada nepridedama dažiklių, konservantų, laktoproteinų, kazeino druskų arba sutirštinto pieno ar pieno miltelių.

Feta yra universalus sūris, puikiai tinkantis ne tik graikiškoms salotoms, bet ir picų gardinimui, kaip ingredientas sumuštiniams, suktinukams (wrap), ant mėsos. Taip pat šis sūris tinka net ir desertuose: keksiukuose, tartaletėse, filo tešlos kepiniuose ir kt.

„Optima Feinkost“ aukštos kokybės produktai yra įkvėpti turtingo Graikijos kulinarijos ir kultūros paveldo.

Gamybos procesas.

Feta yra gaminama iš avių ir ožkų pieno. Jis sutraukiamas praėjus ne daugiau nei 48 valandoms nuo tada, kai buvo pamelžtos avys ir ožkos.

Brandinamas dviem etapais. Pirmajame etape sūris yra perkeliamas yra itin drėgną 16–18 °C temperatūros patalpą, kurioje laikomas 10–15 dienų. Antrajame etape sūris yra perkeliamas į 2–4 °C patalpą, kur brandinamas tiek, kad bendras brandinimo laikas būtų ne trumpesnis nei 3 mėnesiai.

Turi DOP (Protected designation of origin / Saugoma kilmės vietos nuoroda) sertifikatą, kuris yra suteikiamas tokiems produktams, kurių kokybė ir savybės išskirtinai priklauso nuo jo kilmės vietos, geografinės aplinkos. Visos produkto gamybos stadijos yra atliekamos tam tikroje nustatytoje vietovėje.

Laikymo sąlygos:

Laikyti 2–8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Graikija

avių PIENAS, ožkų PIENAS, šliužo fermentas (rennet).

OPTIMA FEINKOST
Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Raudonoji šakšuka su ankštinėmis daržovėmis
Izraelietiška kiaušinienė – šakšuka, Jūsų savaitgalio vėlyvųjų pusryčių stalui! Pomidorai, kiaušiniai, ankštinės daržovės ir aromatingi prieskoniai, kurie sukuria nepamirštamą skonį.
Cukinijų salotos
Šios cukinijų salotos – šventė akims ir skonio receptoriams! Žalios cukinijų juostelės susisuka aplink traškius duonos skrebučius. Fetos sūris suteikia lengvo sūrumo, o padažas su Dižono garstyčiomis pripildo ryškaus skonio
Trys vieno kąsnio užkandžiai Velykų stalui
Šventiniu laikotarpiu nesinori ilgai vargti virtuvėje. Todėl siūlome išbandyti šiuos ypač dailiai atrodančius, labai gardžius ir lengvai pagaminamus vieno kąsnio užkandžius. Ingredientų prireiks visai nedaug, o svečius bei šeimos narius tikrai pavyks nust
Burokėlių ir figų salotos
Gaivūs špinatai ir burokėlių griežinėliai puikiai dera su saldžiu balzamiko kremu ir sezoninėmis figomis. Patiekalą užbaigia trupinėlis moliūgų sėklų ir pasterizuoto avių ir ožkų pieno feta sūris, brandintas du mėnesius ąžuolinėje statinėje. Lengvai pagam
Kreminė polenta su orkaitėje kepta feta bei pomidorais
Maisto tinklaraščio KitchenJulie bei knygos autorės Julijos Steponavičiūtės receptas. Kaip ji sako – „Toks, kuris gelbėtų netikėtus svečius arba tavo tingulį.“
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau