Prekės kodas: 1G1001009506
Veganams
Bolivinė balanda, raudona

Bolivinė balanda, raudona

SOTTOLESTELLE
(0 atsiliepimų)
250 g

3,25 €

13,00 €/kg

Aprašymas:

„Sottolestelle“ ekologiška raudona bolivinė balanda yra švelnaus skonio sėklos, išvirtos padidėja ir tampa maloniai traškios. Raudonosios yra smulkesnės ir traškesnės nei baltos, todėl labiau tinka salotoms. Sudėtyje yra daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.

Kinva atrodo kaip sėkla, tačiau kulinarijoje yra laikoma grūdu. Galima valgyti sūriau: su kiaušiniais, kukurūzais, pupelėmis ar moliūgų sėklomis, arba saldžiau – su mėgstamu pienu, riešutais bei vaisiais ar uogomis. Taip pat šias sėklas galima patiekti kaip garnyrą šalia kitų patiekalų. Rekomenduojame dėti ir į troškinius, sriubas arba daigintas barstyti ant maisto.

Bolivinė balanda (kynva, quinoa) yra natūraliai Pietų Amerikoje augantis augalas, labai svarbus maistui jau daugiau nei 7000 metų. Inkų laikais net buvo garbinamas kaip šventas augalas. Quinoa dėl savo puikios maistinės sudėties gali būti vadinama supermaistu.

Naudojimo instrukcija:

Paruošimas: virimo laikas 1015 minučių. Vandens ir kruopų santykis: 2:1.

Laikymo sąlygos:

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Prekės kilmės šalis:
Italija

raudonoji bolivinė balanda*. * iš ekologinių ūkių. IT-BIO-006, Ne ES žemės ūkis. Gali būti glitimo, riešutų, garstyčių, sojos, sezamų pėdsakų.

SOTTOLESTELLE

„Sottolestelle“ savo kelionę pradėjo 1993 metais, kai įkūrė ekologinį ūkį Gargano pusiasalyje, Italijoje. 1998 oficialiai pradėjo savo veiklą „Sottolestelle“ vardu. Tai tikras inovatorius, siekiantis savo produktais pakeisti pasaulį.

Gamintojas įkvėpimo semiasi iš gamtos, kurios gėrybes, naudojamas savo produktų gamybai, stengiasi kuo mažiau pakeisti. Pasitelkiami tokie gamybos būdai, kurie išsaugo ir sustiprina natūralias žaliavų savybes. Naujausios gamybos technologijos užtikrina puikią produktų kokybę ir skonį. Kiekviena žaliava nuodugniai ištiriama, ieškoma būdų, kurie leistų išryškinti geriausias jos ypatybes. Gamintojui itin rūpi tvarumas, jis stengiasi daryti kuo mažiau įtakos gamtai.

Visa produkcija yra ekologiška, vadinasi, pagaminta saugiai, tvariai ir kokybiškai. „Sottolestelle“ nenaudoja pieno ir kiaušinių siekdami, kad produktuose nebūtų alergenų. Nesijaudinkite, skonis dėl to nepakinta! Asortimente rasite puikios sudėties, maistingų produktų: makaronų, pagamintų iš senųjų itališkų kviečių; duonos, pagamintos naudojant natūralų raugą; veganiškų sausainių; krekerių su retesniais priedais, pavyzdžiui, rozmarinais, avinžirniais ar lęšiais; taip pat sausų pusryčių ir kt.

Dar keletas priežasčių, kodėl verta rinktis „Sottolestelle“:

70 % naudojamos energijos išgauna iš saulės

Produkcija yra perdirbamose pakuotėse

Įmonė rūšiuoja atliekas

Gamybai renka ir naudoja lietaus vandenį, kurio valymu pasirūpina patys

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Pavasarinės salotos su daigais ir bolivine balanda
Artėjant šiltesniems orams, norime į jūsų virtuvę įnešti gaivesnio ir lengvesnio maisto. Mūsų pasiūlymas – pavasarinės salotos su daigais ir bolivine balanda. Salotos yra itin sočios, tačiau neapsunkinančios organizmo. Ko daugiau reikia pavasariui!
Bolivinės balandos salotos su burokėliais, granatais ir apelsinais
Salotos turi būti spalvingos ir skanios! Lėkštėje karaliauja maistingoji bolivinė balanda, ryškiai violetiniai salotų lapeliai, salstelėjęs ir citrusinį poskonį turintis sūris bei spalvingumo suteikiantys apelsinų kubeliai ir granatų sėklos...
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.