Vytintas kiaulienos kumpis PROSCIUTTO DEL CERRO
28,81 €/kg
Itališkas „Emmedue“ 16 mėnesių vytintas kumpis PROSCIUTTO DEL CERRO (be kaulo) yra minkštas, subtilaus skonio, maloniai salsvas. Vienintelis priedas, naudojamas vytinant kiaulieną, yra druska. Gaminamas Monti Li Foj šlaituose, Picerno mieste, maždaug 1000 metrų virš jūros lygio.
Prosciutto crudo – vytintas kumpis, gaminamas Italijoje. Skonis ir tekstūra gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo kiaulių rūšies, vytinimo technikos ir trukmės. Vytintą kumpį patiekti yra daugybė būdų. Dažniausiai jis užkandžių lentoje yra derinamas su kitais mėsos užkandžiais ir sūriais, su juo ir mocarela galima pasigaminti skanų sumuštinį, taip pat jis puikiai tinka ant picos. Vasarą jis derinamas su melionais ir figomis.
Dėmesio: gaminį supjaustome plonais gabalėliais. Jei pageidaujate, kad gaminys būtų nesupjaustytas, parašykite į pagalba@assorti.lt, kartu nurodydami užsakymo numerį.
Laikyti 0–6 °C temperatūroje.