EMMEDUE

„Emmedue“ yra šeimai priklausantis verslas, kurį 1986 m. įkūrė Feličis Marinas Pičernis nedideliame Bazilikatos miestelyje. Gamintojas puikiai suderina tradicijas ir inovacijas kurdamas vytintos, keptos ar šviežios mėsos produktus. Kiekviename gaminyje jaučiamas iš kartos į kartą perduodamas meistriškumas. Daugelis procesų vis dar atliekami rankomis: pavyzdžiui, mėsos brandinimui nėra nustatyta tikslių terminų, ekspertai ragaudami nusprendžia, kada mėsa jau tinkama parduoti.

Gamykla yra įsikūrusi Monti Li Foj kalno papėdėje, ten esantis klimatas puikiai tinka mėsai vytinti – pasibaigus vytinimo laikui ji būna nuostabių organoleptinių savybių. „Emmedue“ gaminių kokybei daug įtakos turi gebėjimas atsirinkti geriausias žaliavas ir jas teikiančius tiekėjus. Visi gamybos etapai, nuo žaliavos atvežimo iki pakavimo, atitinka aukščiausius kokybės standartus. Svarbu yra ne tik kokybiška mėsa, bet ir prieskoniai. Aromatiniai augalai, pavyzdžiui, lauro lapai ar pankoliai, naudojami produktų gamyboje, yra auginami gamyklos apylinkėse.

Gamintojas lygiai tiek pat dėmesio skiria ir įpakavimui. Mėsos produktai pakuojami taip, kad viduje esančios dujos sudarytų apsauginę atmosferą ir gaminys ilgiau išliktų šviežias. Taip pat, žinoma, mėsos kokybę ir pristatymo terminų punktualumą užtikrina organizuotas personalas ir patyrę meistrai. Asortimente rasite įvairių rūšių vytintos mėsos, praturtinsiančios jūsų stalą išskirtine kokybe ir skoniu.

s