8,99 €
44,95 €/kg
„Margot“ šveicariškas nepasterizuoto karvių pieno sūris APPENZELLER CLASSIC, brandintas 3–4 mėnesius, yra intensyvaus kvapo sūris, kurį ragaujant jaučiamas pieniškumas, vaisiniai bei riešutiniai poskoniai. Turi nedidelių skylučių bei rusvą plutelę.
Rekomenduojame ragauti vieną siekiant pajusti kiekvieną skonio niuansą, tačiau galite puikiai derinti kartu su krekeriais, uogomis, džiovintais ar šviežiais vaisiais.
Apencelio sūris yra gaminamas būtent Apencelio regione Šveicarijoje. Sūrio plutelė natūraliai susiformuoja brandinimo, vykstančio vėsiuose rūsiuose, metu. Po 5 savaičių brandinimo sūris du kartus į savaitę yra plaunamas specialiu žolelių užpilu, kuris turi įtakos jo skoniui. Dėl šio proceso sūris gali būti vadinamas washed-rind cheese arba plautos plutelės sūriu. Žolelių užpilo receptas yra slaptas.
„Classic“ yra kiek mažiau aitrus nei kiti apencelio sūriai.
Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.