Avių pieno sūris PECORINO ROMANO DOP, brandintas 11 mėn.

Avių pieno sūris PECORINO ROMANO DOP, brandintas 11 mėn.

VIVALDI
(0 atsiliepimų)
200 g

6,95 €

34,75 €/kg

Aprašymas:

„Vivaldi“ avių pieno sūris PECORINO ROMANO DOP, brandintas 11 mėnesių, yra gelsvos spalvos kietasis sūris, gaminamas jau nuo Senovės Romos laikų. Nuostabaus aromato, patiksiantis ieškantiems viduriuko tarp švelnaus ir intensyvaus sūrio. Šiek siek sūrokas, turi pienišką bei lengvą žolelių poskonį. Dažniausiai tarkuojamas ir naudojamas makaronų gamybai, yra pagrindinis cacio e pepe patiekalo ingredientas. Tačiau puikiai tinka ir kitų patiekalų gamybai, pavyzdžiui, sriubų, troškinių, lazanijų ar picų. Žinoma, skanu ragauti ir vieną!

Pecorino Romano – kietasis, sūrus itališkas sūris, gaminamas iš avių pieno. Dažniausiai neturi akučių.

Turi DOP (Denominazione d'Origine Protetta / Saugoma kilmės vietos nuoroda) ženkliuką, kuris yra suteikiamas tokiems produktams, kurių kokybė ir savybės išskirtinai priklauso nuo jo kilmės vietos, geografinės aplinkos. Visos produkto gamybos stadijos yra atliekamos tam tikroje nustatytoje vietovėje.

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Italija

avių PIENAS, druska, šliužo fermentas.

VIVALDI

VIVALDI – ilgametę patirtį sukaupęs bei pieno ir sūrio tradicijas puoselėjantis prekės ženklas. Įkūrėjai Marc Nirelli ir Nicola Arnoldi siekia, kad jų produkcija supažindintų pirkėją su autentiškais italų virtuvės skoniais, kuriuos vystė ir tobulino jų senoliai. VIVALDI siūlo daugybę šviežių arba brandintų sūrių, pagamintų iš karvių, avių, buivolių ar ožkų pieno. Kiekvienas sūris pasakoja savo istoriją, o ją suprasti padeda tekstūra, skoniai, aromatai, brandinimas bei formos. Siekiant patenkinti vartotojų lūkesčius, nuolat diegiamos naujovės ir kuriami nauji produktai.

ASSORTI pristato kelis pagrindinius VIVALDI sūrius, kurie pasižymi puikiomis skoninėmis savybėmis. Šiuos bei kitus sūrius galite rasti ASSORTI parduotuvėse bei www.assorti.lt

Taleggio DOP

Taleggio yra pusiau minkštas, kreminės tekstūros brandintas sūris iš šiaurės Italijos. Sūris turi ploną valgomą plutą ir gan stiprų aromatą, tačiau skonis yra subtiliai švelnus. Mėgstantiems makaronų patiekalus, šis sūris bus puikus pagalbininkas, nes lengvai ištirpsta bei pagardina ruošiamus valgius. Taip pat Taleggio gali būti valgomas su gėlių medumi ar džiovintais vaisiais.

Gorgonzola

Gorgonzola yra prabangus, minkštos kreminės tekstūros, pasižymintis pikantišku skoniu sūris. Jis itin lengvai lydosi, todėl galima naudoti padažams, brusketoms ar picoms gardinti. Siekiant atskleisti geriausias skonines savybes, patartina sūrį kurį laiką išimti iš šaldytuvo prieš valgant.

Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano yra kietųjų sūrių karalius! Brandintas 20 mėnesių, jis pasižymi smėlio spalva bei uolienas primanančia tekstūra. Parmigiano Reggiano galite patiekti vieną kaip užkandį, sūrio drožlės pasitarnaus ruošiant įvairias salotas bei sriubas, o tarkuotas sūris puikiai derės su rizotu ar lazanija.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Velykinis itališkas pyragas PIZZA RUSTICA
Burnoje tirpstantis velykinis pyragas. Nesaldus, tradicinis itališkas, į kišą panašus, trapios tešlos krepšelis pripildytas: Saliami, Mortadella dešra, Ricotta, Mocarella, Pecorino Romano ir Fantino sūriais. Pyragas puikiai...
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau