8,87 €
11,83 €/l
Natūraliai putojantis raudonas vynas yra rubino spalvos, maloniai kvepia raudonosiomis uogomis. Ragaujant jaučiamas vynuogių poskonis, vaisiškumas. Vynuogės šiam vynui nurenkamos būtent tada, kai turi puikų balansą tarp rūgštumo ir salsvumo. Tai sausas / pusiau sausas putojantis vynas.
Putojantis raudonas vynas yra gana retas produktas, nors jo gamyba yra identiška balto putojančio vyno gamybai, tik skiriasi vynuogių rūšis.
Rekomenduojame ragauti su keptos mėsos ar makaronų patiekalais, mėsos užkandžiais, taip pat tinka kaip aperityvas arba prie gurmaniškų sūrių ar desertų.
Turi DOC (Denominazione di Origine Controllata / Saugoma kilmės vietos nuoroda) sertifikatą, suteikiamą produktams, kurių kokybė ir savybės išskirtinai priklauso nuo jo kilmės vietos, geografinės aplinkos. Visos produkto gamybos stadijos yra atliekamos tam tikroje nustatytoje vietovėje.
Vynuogės:
Lambrusco
Regionas:
Modena
Patiekimo temperatūra:
14 - 18 °C
Laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti kambario temperatūroje.