MADAMA OLIVA

„Madama Oliva“ istorija prasidėjo Castel Madama kaime, kur kelios šeimos džiovindavo ir pardavinėdavo alyvuoges. Mancini šeima buvo labai atkakli šiame versle, todėl jai pavyko įkurti savo įmonę 1989 metais. Dabar gamintojas apdirbimui kruopščiai ištiria ir atrenka geriausias tiekėjų siūlomas itališkas ir graikiškas alyvuoges. Alyvuogės ir jų gaminiai ruošiami laikantis senų itališkų tradicijų, visi procesai kruopščiai prižiūrimi. Alyvuogių marinavimas ar kitoks apdirbimas nepakeičia jų organoleptinių savybių, kadangi procesams nenaudojami konservantai, dažikliai ar kvapikliai.

„Madama Oliva“ siūlo kokybišką ir platų alyvuogių asortimentą, įvairių užtepėlių, artišokų, džiovintų pomidorų ir kitų Viduržemio jūros regiono valgių. Gamintojo pagrindinė vizija yra tiekti vartotojams autentiško skonio alyvuoges, kuo mažiau jas keičiant.

s