DOMORI

„Domori“ 1997 metais Turine įkūrė Gianluca Franzoni – ekonomikos studijų absolventas, kuris atvykęs į Venesuelą įsimylėjo kakavą ir sukūrė būdą, kaip išlaikyti retąsias kakavos rūšis atskleidžiant žmonėms jų nuostabų skonį. Aromatinga kakava, iš kurios gamina „Domori“, sudaro tik 10 % pasaulinio kakavos derliaus, o pati rečiausia kakavos rūšis Creollo, dėl kurios Gianluca ir pradėjo šią veiklą, tik 0,01 %.

Tai burnoje tirpstantis, tobulai subalansuotas, itin subtilus šokoladas. Mažo gabalėlio užtenka dideliam skoniui patirti.

Nepaisant naudojamų retų kakavos rūšių, „Domori“ asortimentas platus ir jie minimi tarp pasaulio geriausių. Kaip jie tai padaro? Daug eksperimentavo, kol suprato, ko nori, ir nuosekliai siekia norimo rezultato. Jie griežtai kontoliuoja tiekimo grandinę – atsirenka geriausią žaliavą išbandydami visą gamybos procesą su nedideliu kiekiu ir tik būdami patenkinti rezultatu tęsia bendradarbiavimą. Kita vertus, dirba vedami aistros. Tai kompanija su vertybėmis, užsiimanti įvairia labdaringa veikla: gamtosauga, meno ir švietimo rėmimu.