Prekės kodas: 1AM070301162
Veganams
Naujiena

Juodasis šokoladas COLOMBIA su TRINITARIO kakava

DOMORI
(0 atsiliepimų)
50 g

6,99 €

139,80 €/kg

Aprašymas:

„Domori“ juodojo šokolado plytelė COLOMBIA, pagaminta iš Trinitario rūšies kakavos, kilusios iš Kolumbijos Tierralta regiono. Šokolade juntamos anakardžių natos, švelnus karamelės charakteris ir medaus poskonis, sukuriantys aromatingą ir rafinuotą skonį.

Kakava atrenkama derlingame Tierralta regione, kuriam kelia grėsmę netvarus žemės naudojimas, perteklinė gyvulininkystė, neteisėta intensyvi veikla ir miškų kirtimas. Tokios aplinkybės daro agroforestinį kakavos auginimą patrauklia ekonomine alternatyva, padedančia tvariai valdyti gamtinius išteklius.

Jau daugiau nei aštuonerius metus ūkininkų asociacija Integrasinú yra svarbus regiono kaimo ekonomikos dalyvis. Ji atkuria socialinę ir ekonominę struktūrą bendruomenėse, paveiktose Kolumbijos ginkluoto konflikto. Šiuo metu asociacija vienija 193 narius ir gamina aukštos kokybės kakavą, naudodama bendruomeninius fermentavimo ir džiovinimo centrus skirtingose vietovėse.

Kilmės šalis ir regionas: Tierralta savivaldybė, pietinė Kordobos regiono dalis, Sinú upės baseinas, prie Paramillo gamtos parko papėdės. PNN Paramillo yra svarbi Šiaurės Kolumbijos pakrantės biologinės įvairovės buveinė.

Skonio natos: ragaujant atsiskleidžia subtilus ir kompleksiškas profilis, tai saldi kakava su karamelės, anakardžių ir prinokusių vaisių natomis.

Laikymo sąlygos:

Laikyti sausoje, vėsioje, bekvapėje vietoje atokiau nuo šilumos šaltinių.

Prekės kilmės šalis:
Italija

kakavos pasta, cukranendrių cukrus. Kakavos sausųjų medžiagų min. 70 %. Kakavos kilmė: Kolumbija. Sudėtyje gali būti sojos, pieno bei riešutų pėdsakų.

DOMORI

„Domori“ 1997 metais Turine įkūrė Gianluca Franzoni – ekonomikos studijų absolventas, kuris atvykęs į Venesuelą įsimylėjo kakavą ir sukūrė būdą, kaip išlaikyti retąsias kakavos rūšis atskleidžiant žmonėms jų nuostabų skonį. Aromatinga kakava, iš kurios gamina „Domori“, sudaro tik 10 % pasaulinio kakavos derliaus, o pati rečiausia kakavos rūšis Creollo, dėl kurios Gianluca ir pradėjo šią veiklą, tik 0,01 %.

Tai burnoje tirpstantis, tobulai subalansuotas, itin subtilus šokoladas. Mažo gabalėlio užtenka dideliam skoniui patirti.

Nepaisant naudojamų retų kakavos rūšių, „Domori“ asortimentas platus ir jie minimi tarp pasaulio geriausių. Kaip jie tai padaro? Daug eksperimentavo, kol suprato, ko nori, ir nuosekliai siekia norimo rezultato. Jie griežtai kontoliuoja tiekimo grandinę – atsirenka geriausią žaliavą išbandydami visą gamybos procesą su nedideliu kiekiu ir tik būdami patenkinti rezultatu tęsia bendradarbiavimą. Kita vertus, dirba vedami aistros. Tai kompanija su vertybėmis, užsiimanti įvairia labdaringa veikla: gamtosauga, meno ir švietimo rėmimu.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Rekomenduojami produktai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.