Ožkų pieno sūris CHEVRE D'ARGENTAL, brandintas 14 d.

Ožkų pieno sūris CHEVRE D'ARGENTAL, brandintas 14 d.

FROMI 
(0 atsiliepimų)

39,85 €/kg

Aprašymas:

„Fromi“ pasterizuoto ožkų pieno sūris CHEVRE D'ARGENTAL iš Liono miesto apylinkių yra brandintas 14 dienų. Tai nuostabaus skonio, ne per daug intensyvus sūris, kurį ragaujant atsiskleidžia grybų, sviesto bei žolelių poskoniai. Ant velveto švelnumo žievelės yra valgomas pelėsis. Šešiakampė forma tikrai padeda išsiskirti iš kitų sūrių.

Tai minkštas, prabangiai kremiškas sūris, kurį lengva tepti. Ragaukite vieną, su cukruotais apelsinais, figomis, riešutais arba įmaišykite į makaronus, tepkite ant kepsnių.

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Prancūzija

pasterizuotas ožkų PIENAS, druska, bakterinės kultūros (Lactobacillus delbrueckiiLactococcus lactis subsp lactis), mikrobiologinės kilmės fermentas (tinka vegetarams).

FROMI 

„Fromi“ yra gurmaniškų sūrių tiekėjas, kuris siūlo įvairų minkštųjų ir kietųjų sūrių asortimentą: fondiu, kamambero, bri, kreminį, ožkų pieno ir daug kitų. Sūriai gaunami tiek iš įvairių mažų sūrinių Europoje, kuriose jų gamybos ypatumai perduodami iš kartos į kartą jau daugelį metų, tiek iš plačiai žinomų gamintojų. Galite rinktis iš žolelėmis, uogomis ar triufeliais pagardintų sūrių, taip pat išskirtinai brandintų net 30 mėnesių.

Tiekėjas siekia patenkinti kiekvieno gurmano lūkesčius ir yra žinomas visame pasaulyje ne tik dėl plataus asortimento, bet ir dėl kokybės. Griežtai rūpinamasi visų produktų organoleptine ir bakteriologine kokybe, kad jie būtų ne tik skanūs, bet ir naudingi.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Sūriai | kas, kaip ir su kuo valgoma?
Ilgai – nuo kelių mėnesių iki kelių metų – brandinti sūriai yra kieti, labai koncentruoti. Kuo ilgiau brandinamas sūris, tuo jis ne tik kietėja, bet ir mažiau jame lieka laktozės. Kietąjį sūrį kandant galima jausti natūraliai susidarusių sūrio kristalų.
Sūriai be gyvulinio fermento
Fermentiniai sūriai gaminami iš pieno, druskos ir fermentų. Tradiciškai fermentai yra gyvulinės kilmės. Nors vadinami šliužo fermentu, su sraigėmis ir šliužais jie nieko bendro neturi.
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau