Naujiena
Itališkas pyragas COLOMBA be cukruotų vaisių
Itališkas pyragas COLOMBA be cukruotų vaisių

Itališkas pyragas COLOMBA be cukruotų vaisių

LOISON
(0 atsiliepimų)
750 g

24,45 €

19,56 €

26,08 €/kg

-20%
Aprašymas:
Itališkas pyragas COLOMBA be razinų ir cukruotų vaisių yra nuostabus klasikinis desertas, pasižymintis minkšta, puria tekstūra, maloniu aromatu.
Kruopščiai gaminta 72 valandas iš natūralaus raugo. Pyragas dailiai supakuotas rankomis, perrištas kaspinėliu, tad puikiai tiks kaip dovana einant į svečius. 
Colomba išvertus iš italų kalbos reiškia „Velykų balandis“. Tai gardus pyragas, kepamas specialioje balandžio paukščio formoje. Šio kepinio gaminimo procesas labai panašus į panettone pyrago. Skiriamasis bruožas – traškus paviršius, padengtas makarunų glajumi, gaminamu iš migdolų riešutų ir perlinio cukraus.
Laikymo sąlygos:
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Prekės kilmės šalis:
Italija
KVIEČIŲ miltai, švieži KIAUŠINIAI, cukrus, MIGDOLŲ glajus (12 %) [Cukrus, KIAUŠINIO baltymas, saulėgrąžų aliejus, itališki "tuono" MIGDOLAI (30 %), iš anksto virti ryžiai ir KVIEČIŲ miltai, natūralūs skoniai], sviestas (PIENAS), natūralus raugas (KVIEČIAI), cukraus grūdai (7 %), emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgštys mono ir digliceridai, apverstas cukrus, druska, kakavos sviestas, natūralūs skoniai.
LOISON

Rankų darbo kepiniai „Loison“, be kurių neįmanoma įsivaizduoti Kalėdų ir Velykų. 1908-aisiais Italijoje gimė Tranquill’as Loison’as, kuris būdamas vos 17-os parašė pirmąją savo receptų knygą, kurioje užfiksavo įvairių būdų gaminti venecišką duoną, sausainius ir kitus desertus. Paklausęs dėdės patarimo Tranquill’as nusipirko nedidelę kepyklėlę ir 1938-aisiais atidarė Loison – savo kepyklą, kurioje tiek anksčiau, tiek dabar yra gaminami įvairūs pyragai, sausainiai, kepiniai iš filo tešlos, panetonės (panettone), kolombos (colomba) ir kt.

Trečiosios Loison’ų kartos atstovas Darius Loison’as teigia, kad nuostabaus skonio kepinių paslaptis yra meilė savo darbui, įgūdžiai, tinkamiausių ingredientų atrinkimas ir laikas. „Loison“ kepykloje dirbančių žmonių pagrindinė vertybė yra tradicijos, tad kepiniai gaminami pagal senuosius receptus, tradiciniu būdu.

„Loison“ priklauso „Slow Food“ arba „Lėto maisto“ organizacijai, kuri yra atsakas dabartinei masinei produkcijai. Šios organizacijos nariai gamina maistą besiremdami tradicijomis, lėtai, naudoja vietinius ingredientus. Kepykloje yra naudojamas šviežias pienas ir sviestas, kiaušiniai iš vietinių fermų, itališki kviečiai, ciaculli mandarinai, mirtalapiai apelsinai (chinotto di savona), bronte pistacijos ir kt.

Asortimente rasite įvairių panetonių, kolombų, veneziana kepinių – jie puikiai tiks ne tik Kalėdoms ar Velykoms, bet ir gimtadieniams ar kitoms šventėms.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau