Naujiena! Siuntas pristatome į VENIPAK paštomatus.

Prekės kodas: 1G1203009419
Veganams
Himalajų rožinė druska (smulki)

Himalajų rožinė druska (smulki)

SOTTOLESTELLE
(0 atsiliepimų)
1 kg

3,25 €

3,25 €/kg

Aprašymas:

„Sottolestelle“ rožinė smulki himalajų druska, išgaunama Himalajų kalnuose iš druskų kristalų luitų, yra vertinama viso pasaulio virtuvėse. Tai chemiškai nevalyta, gryna druska. Gali būti šiek tiek skirtingų rožinių atspalvių priklausomai nuo savo sudedamųjų dalių koncentracijos. Naudokite gryną arba ištirpintą vandenyje vietoje įprastos druskos, kad subtiliai pagardintumėte savo patiekalus.

Laikymo sąlygos:

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Prekės kilmės šalis:
Italija

rožinė Himalajų smulkioji druska. Sudėtyje gali būti glitimo, sojos, riešutų ir sezamo sėklų pėdsakų.

SOTTOLESTELLE

„Sottolestelle“ savo kelionę pradėjo 1993 metais, kai įkūrė ekologinį ūkį Gargano pusiasalyje, Italijoje. 1998 oficialiai pradėjo savo veiklą „Sottolestelle“ vardu. Tai tikras inovatorius, siekiantis savo produktais pakeisti pasaulį.

Gamintojas įkvėpimo semiasi iš gamtos, kurios gėrybes, naudojamas savo produktų gamybai, stengiasi kuo mažiau pakeisti. Pasitelkiami tokie gamybos būdai, kurie išsaugo ir sustiprina natūralias žaliavų savybes. Naujausios gamybos technologijos užtikrina puikią produktų kokybę ir skonį. Kiekviena žaliava nuodugniai ištiriama, ieškoma būdų, kurie leistų išryškinti geriausias jos ypatybes. Gamintojui itin rūpi tvarumas, jis stengiasi daryti kuo mažiau įtakos gamtai.

Visa produkcija yra ekologiška, vadinasi, pagaminta saugiai, tvariai ir kokybiškai. „Sottolestelle“ nenaudoja pieno ir kiaušinių siekdami, kad produktuose nebūtų alergenų. Nesijaudinkite, skonis dėl to nepakinta! Asortimente rasite puikios sudėties, maistingų produktų: makaronų, pagamintų iš senųjų itališkų kviečių; duonos, pagamintos naudojant natūralų raugą; veganiškų sausainių; krekerių su retesniais priedais, pavyzdžiui, rozmarinais, avinžirniais ar lęšiais; taip pat sausų pusryčių ir kt.

Dar keletas priežasčių, kodėl verta rinktis „Sottolestelle“:

70 % naudojamos energijos išgauna iš saulės

Produkcija yra perdirbamose pakuotėse

Įmonė rūšiuoja atliekas

Gamybai renka ir naudoja lietaus vandenį, kurio valymu pasirūpina patys

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Trijų skonių sumuštinių idėjos
Net trys skirtingų skonių sumuštinių idėjos: su veganiška mėsa ir pomidorų brusketa; su lašiša, avokadu ir pomidorais; su kumpiu, figomis ir karamelizuotais burokėliais. Visiems šiems sumuštiniams skonio suteikia tirštos tekstūros, malonaus aitrumo turint
Keptos bulvės su traškia sūrio plutele
Iškepti bulves moka daugelis. Puikus pavyzdys, kaip keli papildomi ingredientai jas gali paversti gurmanišku užkandžiu.
Makaronai su pomidorais ir mocarela
Lengvai paruošiami makaronai su pomidorais ir minkštu mocarela sūriu. Paprasta, greita ir be galo gardu!
Cukinijų salotos
Šios cukinijų salotos – šventė akims ir skonio receptoriams! Žalios cukinijų juostelės susisuka aplink traškius duonos skrebučius. Fetos sūris suteikia lengvo sūrumo, o padažas su Dižono garstyčiomis pripildo ryškaus skonio
Pavasarinės salotos su daigais ir bolivine balanda
Artėjant šiltesniems orams, norime į jūsų virtuvę įnešti gaivesnio ir lengvesnio maisto. Mūsų pasiūlymas – pavasarinės salotos su daigais ir bolivine balanda. Salotos yra itin sočios, tačiau neapsunkinančios organizmo. Ko daugiau reikia pavasariui! Neišsi
Traškūs jūros lydekų kepsneliai su spanguolių salotomis
Šventiniai traškūs jūros lydekos kepsneliai, apvolioti ne tik džiūvėsėliuose kaip įprastai, bet kartu ir smulkintų kepintų migdolų, parmezano sūrio bei petražolių mišinyje. Kepti orkaitėje – mažiau riebalų. Patiekti rekomenduojame su gaiviomis žaliomis sa
Kimchi sriuba su vištiena
Korėjos virtuvėje fermentuoti kininiai kopūstai kimchi naudojami daugeliui patiekalų pagardinti, jiems suteikia unikalaus umami skonio. Kimchi sriuba su vištiena – vienas geriausių pavyzdžių. Kimchi sultiniui suteikia gilaus skonio, todėl skanią sriubą ga
Maistingi kokteiliai su kefyru
Nors daugeliui atrodo, kad kefyras yra siejamas su šiltuoju sezonu – naudojamas šaltibarščiams – jį galima panaudoti ir gaminant įvairiausius kokteilius. Iš visų fermentuotų pieno produktų kefyras pasižymi didžiausia gerųjų bakterijų įvairove. Todėl pris
Red Velvet keksiukai su vyšniomis
Nustebink mylimą žmogų arba patį save ir pasigamink valentininius Red Velvet keksiukus. Jiems gyvumo suteikia išraiškingo skonio vyšnių įdaras, o sūrio kremas harmoningai sujungia aksominį skonį.
Gaivios Burrata salotos pagal Guodą Azguridienę
Vasara baigiasi, norisi dar tiek daug nuveikti, o gaminti maistą laiko nebelieka. Išeitis? Lengvai paruošiamos burrata salotos, kurių skonį pagyvina balzaminis actas ir tradicinis Genujos pesto padažas. Skonis tobulas, o užtrunka tik kelias minutes.
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau