Tortellini su pesto ir džiovintais pomidorais
2024-04-04
.webp)
Gardžiai ir greitai vakarienei – švieži tortellini makaronai. Šiuos itališkus makaronus skanu valgyti vienus ar su sviestu. Šį kartą ASSORTI siūlo išbandyti su kokosų grietinėlės, pesto ir džiovintų pomidorų padažu bei Parmigiano Reggiano sūriu, kuris taps svarbiu skonio akcentu.
Reikės:
125 g tortellini su mėsa (galima naudoti ir su kitu įdaru)
350 g sultinio
150 g kokosų grietinėlės
100 g saulėje džiovintų pomidorų
100 g briuselinių kopūstų
50 g pesto
2 v.š tarkuoto Parmigiano Reggiano sūrio
maltų pipirų
350 g sultinio
150 g kokosų grietinėlės
100 g saulėje džiovintų pomidorų
100 g briuselinių kopūstų
50 g pesto
2 v.š tarkuoto Parmigiano Reggiano sūrio
maltų pipirų
Paruošimas:
- Sultinį sumaišome su kokosų grietinėle, pesto ir viską užverdame.
- Suberiame briuselinius kopūstus ir verdame apie 7 minutes.
- Suberiame tortellini ir paverdame dar apie 3-4 minutes.
- Pabaigoje suberiame pjaustytus saulėje džiovintus pomidorus, viską išmaišome ir išjungiame kaitrą.
- Patiekiame į lėkštes, apibarstome maltais pipirais ir gausiai Parmigiano Reggiano sūriu. Skanaus!
Receptas: @svajojantis_olandas