Šokoladiniai pyragaičiai su Sriracha padažu
2024-05-29

Mėgstate šokoladinius pyragaičius? Siūlome išbandyti kiek kitokį šių skanėstų receptą. Pagardinti Sriracha padažu, jie suteiks Jūsų skonio receptoriams tikrą iššūkį!
Reikės:
100 g miltų
200 g nesūdyto sviesto
3 didelių kiaušinių
300 g cukraus pudros
200 g juodojo šokolado
100 g pieninio šokolado gabalėlių
50 g kakavos miltelių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
2 šaukštai Sriracha padažo
Paruošimas:
- Dubenyje sumaišykite miltus ir kakavos miltelius.
- Ištirpinkite sviestą ir juodąjį šokoladą. Kai ištirps, palikite kelias minutes atvėsti. Tada įmaišykite Sriracha padažą, cukraus pudrą, vanilės ekstraktą bei gerai išplaktus kiaušinius.
- Supilkite miltų ir kakavos miltelių mišinį į paruoštą skystą masę, suberkite pieninio šokolado drožles. Negilią kvadratinę kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir supilkite paruoštą mišinį.
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Kepkite apie 25 minutes. Iškeptus pyragaičius galite papildomai aplieti tirpintu juoduoju arba pieniniu šokoladu.
- Pyragaičiai puikiai tiks su pistacijų ledais. Jų receptą galite rasti ČIA. Skanaus!
Receptas iš www.flyinggoosebrand.com