Šokoladiniai pyragaičiai su FLYING GOOSE Sriracha padažu
Reikės:
100 g miltų
200 g nesūdyto sviesto
3 didelių kiaušinių
300 g cukraus pudros
200 g juodojo šokolado
100 g pieninio šokolado gabalėlių
50 g kakavos miltelių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
2 šaukštai FLYING GOOSE Sriracha padažo
Mėgstate šokoladinius pyragaičius? Siūlome išbandyti kiek kitokį šių skanėstų receptą. Pagardinti Sriracha padažu, jie suteiks Jūsų skonio receptoriams tikrą iššūkį!
Paruošimas:
- Dubenyje sumaišykite miltus ir kakavos miltelius.
- Ištirpinkite sviestą ir juodąjį šokoladą. Kai ištirps, palikite kelias minutes atvėsti. Tada įmaišykite Sriracha padažą, cukraus pudrą, vanilės ekstraktą bei gerai išplaktus kiaušinius.
- Supilkite miltų ir kakavos miltelių mišinį į paruoštą skystą masę, suberkite pieninio šokolado drožles. Negilią kvadratinę kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir supilkite paruoštą mišinį.
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Kepkite apie 25 minutes. Iškeptus pyragaičius galite papildomai aplieti tirpintu juoduoju arba pieniniu šokoladu.
- Pyragaičiai puikiai tiks su pistacijų ledais. Jų receptą galite rasti ČIA. Skanaus!
Receptas iš www.flyinggoosebrand.com
Susiję produktai
Verkių g 29B, „Ogmios miestas“, Vilnius
Saltoniškių g. 9, PC „Panorama“,
Vilnius
Vilnius
Parduotuvė
Tel: +370 688 30490
El. paštas: panorama@assorti.lt
I-VI: 10:00 - 21:00
VII: 10:00 - 21:00
VII: 10:00 - 21:00
V. Pociūno g. 8, „Vilnius Outlet“, Vilnius
Parduotuvė
Tel: +370 616 36244
El. paštas: pilaite@assorti.lt
I-VII: 10:00 - 21:00
Bendra suma:
0 €