Pasigaminkime naminę granolą!

Pasigaminkime naminę granolą!

Reikės:

  • 75 g avižinių dribsnių,
  • 50 g džiovintų vaisių ir sėklų MEDINA (smulkintų anakardžių, moliūgų sėklų, migdolų, graikinių riešutų ir pistacijų),
  • 1 v. š. alyvuogių aliejaus,
  • 30 g medaus,
  • 25 g rudojo cukraus,
  • 1/4 a. š. malto cinamono,
  • žiupsnelio druskos,
  • saujos džiovintų vaisių (razinų, bananų, mėlynių, mangų ir abrikosų),
  • 30 g šokolado drožlių ar pabarstukų.

Paruošimo būdas

Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus džiovintus vaisius ir šokolado drožles. Suberkite ir išsklaidykite juos kepimo skardoje plonu sluoksniu. Pašaukite skardą į įkaitintą orkaitę iki 160 °C ir kepkite apie 20 min. Praėjus 10 min. atidarykite orkaitę ir šiek tiek pamaišykite paskrudusį mišinį.

Ištraukite mišinį iš orkaitės ir leiskite jam atvėsti. Galiausiai suberkite džiovintus vaisius ir šokolado drožles. Naminę granolą galite patiekti pusryčiams su natūraliu jogurtu ar kefyru, taip pat puikiai tiks vietoj deserto ar lengvo užkandžio.

Skanaus!

Naujienlaiškio prenumerata

Bendra suma:
0 €
Assorti

Įdėjus prekes į krepšelį, jos pasirodys čia.

Užsakymų istorija