Nuostabaus skonio cinamoninės bandelės su LOTUS pasta ir sausainiais

Reikės:

Įdarui:

1 puodelio rudojo DADDY cukraus
2 šaukštų malto cinamono
Žiupsnio druskos
113 g kambario temperatūros sviesto
66 g LOTUS sausainių pastos

Tešlai:

550 g miltų
4 1/2 šaukštelio greito veikimo sausų mielių
1 šaukštelio druskos
240 ml nenugriebto pieno
113 g kambario temperatūros sviesto
1/2 stiklinės granuliuoto DADDY cukraus
2 didelių kiaušinių

Glajui:

113 g kambario temperatūros sviesto
2 šaukštelių vanilės ekstrakto
1/4 šaukštelio druskos
190 g cukraus pudros DADDY
36 ml riebios grietinėlės
50 g LOTUS sausainių pastos
50 g LOTUS sausainių

Tai tikriausiai gardžiausios cinamoninės bandelės! Didelės, purios, minkštos ir be galo skanios. Puikus receptas savaitgalio vėlyviems pusryčiams su šeima. Išbandę šias bandeles, negalėsite pamiršti jų skonio ir malonaus saldumo. Pasimėgaukite!

Porcijų skaičius – 12. Paruošimo laikas – 55 min. Gaminimo laikas – 30 min.

Įdaro paruošimas:

  1. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite rudąjį DADDY cukrų, maltą cinamoną ir žiupsnį druskos.
  2. Uždenkite ir atidėkite, kol paruošite tešlą.

Tešlos paruošimas:

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, greito veikimo sausas mieles ir šaukštelį druskos.
  2. Atskirame dubenyje sumaišykite pieną, sviestą bei granuliuotą DADDY cukrų. Pakaitinkite 45–60 sekundžių mikrobangų krosnelėje ar viryklės pagalba, gerai išmaišykite.
  3. Lėtai supilkite šiltą pieno mišinį į miltų mišinį. Maišykite vidutinio greičio tešlos plaktuvu ar mentele.
  4. Po vieną įmuškite 2 didelius kiaušinius. Maišykite vidutiniu greičiu, kol tešla taps lipni.
  5. Toliau maišykite tešlą 2-3 minutes, kol ji po truputį taps elastinga. Paberkite nedidelį kiekį miltų ir tešlą maišykite rankomis. Gerai išminkius, leiskite tešlai pailsėti 10–20 minučių.
  6. Tešlą dėkite ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus ir iškočiokite ją į 35 x 45 cm dydžio formą. Ji turėtų būti maždaug 0,5 cm storio.
  7. Tepkite įdarui skirtą lydytą sviestą, palikdami vieną kraštą neužteptą. Tai padės vėliau lengviau susukti ritinėlį. Sviestu išteptą dalį pabarstykite pasiruoštu sviesto ir cinamono įdaru. Tolygiai paskirstykite šaukštu. Tada lengvai liekite LOTUS sausainių pastą, galite ją prieš tai pašildyti, kad būtų skystesnė.
  8. Susukite tešlą į ritinėlį, supjaustykite jį į 12 vienodų dalių bei sudėkite į sviestu išteptą indą. Būtų puiku, jeigu leistumėte bandelėms dar 30 minučių pailsėti.
  9. Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Kepkite 26–30 minučių arba kol bandelės taps auksinės spalvos.

Glajaus paruošimas:

  1. Sumaišykite sviestą, vanilės ekstraktą ir druską. Suberkite DADDY cukraus pudrą ir riebią grietinėlę. Maišykite, kol glajus taps vientisas.
  2. Bandelėms atvėsus, aptepkite jas glajumi. Pašildykite LOTUS sausainių pastą ir ją lengvais šaukšto mostais užliekite ant glajaus, susmulkinkite ir pabarstykite LOTUS sausainių trupiniais. Patariame, bandeles skanauti šiltas, bet savo nuostabų skonį jo išlaikys ir atvėsusios. Skanaus!

Receptas iš www.chelsweets.com

10% nuolaida pirmam apsipirkimui

Užsisakę naujienlaiškį pirmieji sužinosite apie naujienas bei pasiūlymus!

Taisyklės
* Vienkartinė nuolaida galioja tik užsiregistravusiems nariams, perkant Assorti internetinėje parduotuvėje. Nuolaidos kodas negalioja dovanų rinkiniams, pieno mišiniams, alkoholio prekėms, dovanų čekiams. Nuolaida netaikoma pristatymo ir pakavimo mokesčiui. Pirkimo metu galima panaudoti tik vieną nuolaidos kodą, nuolaidos nesisumuoja. Kodas galioja iki 2022 12 31
Bendra suma:
0 €
Assorti

Įdėjus prekes į krepšelį, jos pasirodys čia.

Užsakymų istorija