Makaronai su STRACCHINO sūriu pagal Faustą Mariją Leščiauskaitę
Paruošimas:
- Susismulkiname baziliką. Lengviausia tai padaryti lapelius sudėjus vienas ant kito ir juos susukus.
- Česnaką galima išspausti arba kruopščiai susmulkinti. Italas – tiesiog apkeps visą gabalėlį ir prieš verčiant pastą – išims. Taip atsiras tiesiog lengvas česnako aromatas. Tačiau galima daryti taip, kaip labiau prie širdies.
- Pomidoriukai keliauja į įkaitintą keptuvę, pašlakstytą alyvuogių aliejumi. Ten – apkepa, o tada jau ten iš paskos dedami česnakai. Jie kaitinasi tol, kol paskleidžia aromatą. Tada pomidoriukams padeda susprogti ir troškintis. Beriame druską.
- Pastą dedame į verdantį gerai pasūdytą vandenį ir verdame iki al dente. Virimo laikui einant į pabaigą atsidedame puodelį pastos vandens.
- Pastą nukošiame ir metame ją į keptuvę, greta pomidorų. Maišome, pilame pastos vandenį.
- Dedame Stracchino sūrį ir maišome, kol padažas tampa vieninga mase. Ragaujame, jeigu trūksta druskos, papildome. Barstome bazilikus.
- Dedame į lėkštes, papuošiame baziliku, galima užmalti pipirų ar pabarstyti druskos kristalų.
Receptas @fausta_marija
Verkių g. 29B, „Ogmios miestas“ |
MUS RASITE VILNIUJE: Saltoniškių g. 9, PC „Panorama“ |
Tel.: +370 700 33311 |
MUS RASITE VILNIUJE:
Verkių g 29B, „Ogmios miestas“
Tel: +370 687 13979
El.paštas: parduotuve.ogmios@assorti.lt
I-VII: 10:00 - 20:00
Saltoniškių g. 9, PC „Panorama“
Tel: +370 688 30490
El. paštas: panorama@assorti.lt
I-VII: 10:00 - 21:00
Tel.: +370 700 33311
El. p.: pagalba@assorti.lt
Konsultuojame visomis dienomis
nuo 9:00 iki 19:00
Bendra suma:
0 €