Kepti šparagai su citrina ir kietuoju sūriu

Reikės:

16 šparagų

4 česnako skiltelių

1 citrinos

100 g kietojo sūrio

alyvuogių aliejaus

druskos

Pristatome jums šio sezono šparagus, užaugintus Lietuvoje. Užtruksite vos 15 minučių ir ant jūsų stalo puikuosis sveikas ir pilnas vitaminų karštas patiekalas.

Kviečiame išbandyti!

Porcijų skaičius – 2. Paruošimo laikas – 5 min. Gaminimo laikas – 10 min.

Paruošimas:

  1. Nuplaukite šparagus ir nulaužkite nevalgomą, sumedėjusią apatinę dalį.
  2. Šparagus išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos
  3. Šparagus ištepkite alyvuogių aliejumi, smulkintu česnaku, druska, pipirais ir citrinos sultimis. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto kietojo sūrio ir išdėliokite keletą šviežių citrinos griežinėlių.
  4. Dėkite šparagus į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 5-10 minučių

Skanaus!

> Naujienlaiškio prenumerata <

Bendra suma:
0 €
Assorti

Įdėjus prekes į krepšelį, jos pasirodys čia.

Užsakymų istorija