
Kepti šparagai su citrina ir kietuoju sūriu
2024-03-25
2 porcijos
15 min.
Gamindami šį patiekalą užtruksite vos 15 minučių ir ant jūsų stalo puikuosis pilna vitaminų karšta lėkštė.
Ingredientai: Šparagai, česnakas, citrina, kietasis sūris, alyvuogių aliej...
Visi ingredientaiGAMINIMAS
1
Nuplaukite šparagus ir nulaužkite nevalgomą, sumedėjusią apatinę dalį.
2
Šparagus išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
3
Šparagus ištepkite alyvuogių aliejumi, smulkintu česnaku, druska, pipirais ir citrinos sultimis. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto kietojo sūrio ir išdėliokite keletą šviežių citrinos griežinėlių.
4
Dėkite šparagus į įkaitintą 200
°C
orkaitę ir kepkite 5-10 minučių.
Skanaus!