Keptas Camembert sūris

Sūrio Camembert  skonis yra intensyvesnis nei Brie sūrio ir su jaučiamais laukinių grybų subtiliais poskoniais. Šio sūrio plokšti, cilindo formos ritinėliai yra pasidengę plona baltojo pelėsio plutele, o vidus – minkštos, kreminės tekstūros ir gelsvo atspalvio.

Sūrį Camembert galima derinti su šviežiais ar džiovintais vaisiais ir riešutais. Taip pat galima gardinti medumi ar džemu – puikiai tiks bruknių, spanguolių ar aviečių. Dar vienas gurmanų pamėgtas sūrio paruošimo būdas – jį pakepti.

1 porcijai reikės:

150 g sūrio Camembert Rouzaire
1-2 skiltelių česnako
Keletą rozmarino šakelių
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Prieskonių pagal skonį
2 v.š. alyvuogių aliejaus

Sūryje padarome apie 10 skylučių, į kurias sudedame plonomis juostelėmis supjaustytą česnaką. Taip pat į sūrį prismaigstome rozmarino šakelių, užpilame alyvuogių aliejaus ir pabarstome pipirų, druskos pagal skonį. Sūrį kepame orkaitėje (200°C) arba grilyje (netiesioginiame karštyje – indirect heat 180°C) apie 15 minučių. Keptą sūrį galima patiekti su daržovėmis, pavyzdžiui, pomidorais ir prancūzišku batonu ar čiabata.

10% nuolaida pirmam apsipirkimui

UŽSISAKĘ NAUJIENLAIŠKĮ GAUKITE NUOLAIDOS KODĄ IR VISADA PIRMIEJI SUŽINOKITE APIE NAUJIENAS BEI PASIŪLYMUS!

Taisyklės
* Vienkartinė nuolaida galioja tik užsiregistravusiems nariams, perkant Assorti internetinėje parduotuvėje. Nuolaidos kodas negalioja dovanų rinkiniams, pieno mišiniams, alkoholio prekėms, dovanų čekiams. Nuolaida netaikoma pristatymo ir pakavimo mokesčiui. Pirkimo metu galima panaudoti tik vieną nuolaidos kodą, nuolaidos nesisumuoja. Kodas galioja iki 2023 12 31
Bendra suma:
0 €
Assorti

Įdėjus prekes į krepšelį, jos pasirodys čia.

Užsakymų istorija
Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications