Ispaniškos midijos su čoriso dešra
Reikės:
1 kg ispaniškų didžiųjų midijų
1 nedidelio svogūno
2 skiltelių česnako
200 ml balto sauso vyno
2 šakelių šviežio baziliko
2 šakelių šviežio raudonėlio
100 ml grietinėlės
200 g čorizo dešros
80 g sviesto
žiupsnelio druskos ir pipirų
Nuvalykite midijas, nuimikite "barzdeles", jeigu reikia pašveiskite kempinėle.
Ant sviesto pakepinkite susmulkintą svogūną ir česnaką. Kai įgaus aukso spalvą sudėkite kubeliais pjaustytą čorizo, pakepinkite 5-6 min.. Sudėkite midijas ir patroškinkite apie 5 min.. Sudėkite susmulkintas prieskonines žoleles, užpilkite vynu ir dar patroškinkite 5 min., arba kol nugaruos alkoholis. Supilkite grietinėlę ir dar patroškinkite kol sutirštės padažas.
Pateikite su šviežia duona.
Verkių g 29B, „Ogmios miestas“, Vilnius
Saltoniškių g. 9, PC „Panorama“,
Vilnius
Vilnius
Parduotuvė
Tel: +370 688 30490
El. paštas: panorama@assorti.lt
I-VI: 10:00 - 21:00
VII: 10:00 - 21:00
VII: 10:00 - 21:00
V. Pociūno g. 8, „Vilnius Outlet“, Vilnius
Parduotuvė
Tel: +370 616 36244
El. paštas: pilaite@assorti.lt
I-VII: 10:00 - 21:00
Bendra suma:
0 €