„Halloumi“ sūrio ir nektarinų vėrinukai su petražolių pagardu | Nidos receptai

Norite savo dienos meniu paįvairinti kiek neįprastu, bet gaiviu vegetarišku receptu? Išbandykite greitai paruošiamą receptą, kurio skonis jus nukels į pačias egzotiškiausias pasaulio vietas! Jei neturite galimybės užsikurti grilio gamtoje, šį patiekalą lengvai galėsite pasiruošti ir savo namų orkaitėje.

Porcijų skaičius – 3–4. Paruošimo laikas – 15 min. Gaminimo laikas – 20 min.

Vėrinukams reikės:

2 pakelių halumio sūrio (apie 450 g)
4 nektarinų (kiekvienas supjaustytas į maždaug 8 dalis)
2 raudonųjų svogūnų, supjaustytų storomis plunksnelėmis
druskos
juodųjų pipirų
alyvuogių aliejaus
žaliųjų citrinų patiekimui

Petražolių pagardui:

1 sutrintos česnako skiltelės
½ šaukštelio druskos
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 stiklinės susmulkintų petražolių
2 šaukštelių „Dijon“ garstyčių
1 šaukšto raudonojo vyno acto
1 susmulkinto svogūno laiško