Gurmaniški įdaryti kiaušiniai su ikrais

Gurmaniški įdaryti kiaušiniai su ikrais

2023-10-10
3-4 porcijos
30 min.
Kiaušiniai ir ikrai – tobulas duetas Jūsų Velykų stalui. Upėtakių ikrai suteiks šiam klasikiniam patiekalui išskirtinumo, medus ir trumai lengvo aromato, o majonezas viską apjungs į visumą. Verta išbandyti.

Ingredientai: Kiaušiniai, majonezas, medus, trumai, upėtakių ikrai, krapai...

Visi ingredientai

GAMINIMAS

1
Puode užverdame sūdytą vandenį. Į jį dedame kiaušinius ir kietai išverdame (apie 8 min.). Užpilame juos šaltu vandeniu ir paliekame apie 5 min. Kiekvieną kiaušinį pavoliojame rankose, padaužome, kad lengviau luptųsi, ir atsargiai nulupame.
2
Kiaušinius perpjauname išilgai per pusę.
3
Išimame ir sutriname trynius. Dedame majonezą, po žiupsnį druskos ir juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišome, ištriname iki vientiso kremo.
4
Pagardiname šaukšteliu medaus ir žiupsneliu trumų prieskonių. Paragaujame ir, jei norisi, įdedame dar trumų. Išmaišome.
5
Kaušinius įdarome kremu naudodami konditerinį maišelį su žvaigždės formos antgaliu arba tiesiog šaukštelį. Ant viršaus dedame ikrus. Puošiame krapais ir gardiname šviežiai maltais juodaisiais pipirais.

Skanaus!

Produktai receptui gaminti