Gurmaniški įdaryti kiaušiniai su ikrais
Kiaušiniai ir ikrai tobulas duetas jūsų Velykų stalui. Upėtakių ikrai suteiks šiam klasikiniam patiekalui išskirtinumo, medus su trumais lengvo aromato, o majonezas su garstyčiomis pikantiškumo. Verta išbandyti!
Reikės:
7 kiaušinių
6 a.š. majonezo su garstyčiomis „Delouis“
1 a.š. medaus su trumais
8 a.š. upėtakių ikrų
Šiek tiek krapų
Žiupsnio druskos
Šviežiai maltų juodųjų pipirų
Paruošimas:
- Puode užvirkite sūdytą vandenį. Sudėkite ir kietai išvirkite kiaušinius. Užpilkite juos šaltu vandeniu ir palikite apie 5 min. Kiekvieną kiaušinį pavoliokite rankose, padaužykite, kad lengviau luptųsi ir atsargiai nulupkite.
- Kiaušinius perpjaukite išilgai per pusę.
- Išimkite ir sutrinkite trynius. Sudėkite majonezą su garstyčiomis, po žiupsnį druskos ir juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite, ištrinkite iki vientiso kremo.
- Pagardinkite puse šaukštelio medaus su trumais ir paragaukite. Jei norisi, įdėkite dar pusę šaukštelio medaus ir išmaišykite.
- Kaušinius įdarykite kremu, naudodami konditerinį maišelį su žvaigždės formos antgaliu arba tiesiog šaukštelį. Ant viršaus sudėkite ikrus. Papuoškite krapais ir pagardinkite juodaisiais pipirais. Skanaus!
Receptas @dar_kasneli
Verkių g 29B, „Ogmios miestas“, Vilnius | Saltoniškių g. 9, PC „Panorama“, Vilnius
Parduotuvė
Tel: +370 688 30490
El. paštas: panorama@assorti.lt
I-VII: 10:00 - 21:00
|
Tel.: +370 700 33311
El. p.: pagalba@assorti.lt
Konsultuojame visomis dienomis
nuo 9:00 iki 19:00 |
Bendra suma:
0 €