INFORMACIJA | Kovo 31 d. nedirbame. Balandžio 1 d. dirbame įprastai.

Gurmaniškas užkandžių asorti

2023-10-13
Gurmaniškas užkandžių asorti

Gardūs sūriai, pikantiškos alyvuogės bei saldūs džemai – užkandžiai, kurie puikiai tiks įvairioms progoms. Negaiškite laiko ir vos per kelias minutes sukurkite įspūdingą atmosferą, patiekdami tarpusavyje derančius skanėstus iš ASSORTI. Štai keli žingsniai, kuriais vadovaudamiesi galėsite be didelio vargo paruošti gardų užkandžių rinkinį. Taigi, čiupkite gražiausią lėkštę ir pradėkite kurti gurmanišką asorti.

 

1 žingsnis. Išsirinkite lėktę, lentelę ar padėklą, ant kurio planuojate serviruoti užkandžius. Indo dydis priklauso nuo svečių skaičiaus.

2 žingsnis. Į mažus indelius supilkite alyvuoges bei konservuotas daržoves ir sudėkite ant lentelės, palikdami tarpus tarp indelių. Tai itin svarbus žingsnis, kuris padės toliau lengvai formuoti užkandžių asorti.

3 žingsnis. Sudėkite džemų, medaus ar užtepėlių indelius, o šalia jų krekerius ar lazdeles.

4 žingsnis. Laikas serviruoti mėgstamas sūrių rūšis. Kietuosius sūrius patariame supjaustyti mažais kubeliais, o minkštuosius galite dėti tiesiai ant lentelės, šalia padedant sūriui skirtą peiliuką.

5 žingsnis. Dažnas užkandžių asorti neapsieis be mėsos gardumynų. Rinkitės iš plonai pjaustytų vytintų ir brandintų kumpių ar dešrų. Pasitelkę fantaziją, formuokite iš jų įvairias formas ir serviruokite šalia sūrių ar krekerių.

6 žingsnis. Likusias tuščias vietas užpildykite žalumynais, daržovėmis, riešutais, traškučiais ir kitais užkandžiais.


Receptas @wise_taste


Susiję produktai

Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau