Čili kakava
2024-05-29

Reikės:
3 puodeliai nesaldinto riešutų gėrimo
3 šaukštai kakavos miltelių
2 šaukštai riešutų kremo
1 valgomasis šaukštas peruvinės pipirnės miltelių
4 šviežios minkštų datulių
½ šaukšto vanilės pupelių, išimtomis sėklomis
Žiupsnelis muskato riešuto, gvazdikėlių, čili miltelių
Žiupsnelis jūros druskos
Kokoso drožlių pabarstymui
Paruošimas:
- Kai lauke taip šalta svarbu palepinti save su kažkuo šiltu, sodraus skonio ir subtiliai saldžiu.
- Jaukią aplinką namuose sukurkite su šiltu kakavos puodeliu, kuriuo galėsite džiaugtis kartu su šeimos nariais, draugais ar tiesiog knyga.
- Sudėkite visus ingredientus į maišytuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
- Supilkite kakavos mišinį į puodą ir šildykite jį ant vidutinės ugnies, nuolat maišant mediniu šaukštu.
- Kai gėrimas sušils paskleiskite kokoso dribsnių ir žiupsnelį kakavos miltelių ant viršaus.
Receptas iš www.inthemakingbybelen.com