
Cezario salotos su avokadais
Ingredientai: Ciabatta duona, vištienos krūtinėlės filė, česnako milteliai...
Visi ingredientaiGAMINIMAS
Įkaitinkite orkaitę skrudinimo nustatymu ant 180 laipsnių. Sudėkite pjaustytas ciabattos riekeles ant orkaitės dėklo. Apšlakstykite su alyvuogių aliejumi ir kepkite orkaitėje (ant viduriniosios lentynos), kol taps traškūs.
Kepant duonai paruoškime mėsą: Ištrinkite vištienos krūtinėlę česnakų milteliais, petražolėmis ir druska. Keptuvėje apkepkite vištieną iki kol ji taps auksinės spalvos iš abiejų pusių. Išimkite vištieną ir padėkite į šiltą lėkštę.
Į orkaitę, kitoje lentynoje pridėkite šoninės juosteles ir pakepkite, kol ji taps traški. Taip pat nepamirškite patikrinti savo duonos!
Sudėkite jogurtą, aliejų, česnaką, ančiuvius, citrinos sultis ir parmezaną. Viską išplakite, pridėkite druskos ir pipirų pagal skonį ir dar kartą išmaišykite. Skanaukite ar nieko netrūksta.
Sudėkite salotas su vištiena ir bekono juosteles. Kiaušinius (perpjautus pusiau), avokadų skilteles, supjaustytą permezano sūrį, ir duonos riekeles. Viską užpilkite padažu, gerai išmaišykite ir skanus!
Skanaus!