
Burokėlių sriuba su MAGIC BROTH jautienos sultiniu
Autorius:
Deivydas Praspaliauskas
2024-10-09
3 porcijos
45 minutės
Kaip gauti savo kūnui daugiau natūralaus kolageno? Pasigaminkite Deivydo Praspaliausko specialiai Jums sukurtą burokėlių sriubą su MAGIC BROTH natūralaus kolageno jautienos sultiniu.
Ingredientai: jautienos sultinys MAGIC BROTH, burokėliai, svogūnas, česnak...
Visi ingredientaiGAMINIMAS
1
Įkaitiname alyvuogių aliejų puode ir lengvai apkepiname svogūną, česnaką bei čili pipirą, kol svogūnai taps skaidrūs.
2
Įpilame morkas ir burokėlius, apkepame 5–7 minutes, kad šiek tiek suminkštėtų.
3
Suberiame kmynus ir pakepame dar kelias minutes, kad prieskoniai atsiskleistų.
4
Įpilame daržovių sultinį, užverdame, tada sumažiname ugnį ir troškiname apie 30–40 minučių, kol daržovės visiškai suminkštės.
5
Pabaigoje pagardiname druska, pipirais ir įpilame obuolių acto.
6
Galime sriubą sutrinti su trintuvu iki vientisos masės arba palikti tekstūriškesnę, priklausomai nuo Jūsų pageidavimo.
7
Patiekiame su šaukštu Magic Broth jautienos sultinio.
Skanaus!
Ingredientai
Burokėliai (nulupti ir supjaustyti kubeliais), 4 vnt.
Svogūnas, 1 vnt. (smulkiai supjaustytas)
Česnakas, 2 skiltelės (susmulkintos)
Morka, 1 vnt. (supjaustyta kubeliais)
Kmynai, 1 a.š
Čili pipiras, 1 vnt. (smulkiai supjaustytas, be sėklų)
Daržovių sultinys, 1 l
Druska ir pipirai pagal skonį
Obuolių actas, 1 š.