ALMENDRAS TOSTADAS – kepinti migdolai

2024-01-18
ALMENDRAS TOSTADAS – kepinti migdolai

Reikės:

200 g migdolų
3 a.š. alyvuogių aliejaus
0.5 a.š. rūkytos paprikos miltelių
0.5 a.š. maltos kalendros
0.5 a.š. kajeno malto pipiro, (daugiau, jeigu mėgstate aštriau)
0.5 a.š. druskos


Paruošimas:

  1. Užsikaičiame didesnį puodą su vandeniu, užvirus vandeniui dedame į jį migdolus, paverdame porą minučių. Išgriebiame migdolus iš vandens. Rankomis nuimame skūreles. Popieriniu rankšluosčiu nusausiname.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 200 C. Ant skardos, vienu sluoksniu suberkite nuvalytus migdolus ir pakepinkite 5-6 min.
  3. Suberkite migdolus į dubenėlį užpilkite aliejumi, gerai permaišykite, tada sudėkite prieskonius, dar kartą gerai permaišykite.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau