ALMENDRAS TOSTADAS – kepinti migdolai

2024-01-18
ALMENDRAS TOSTADAS – kepinti migdolai

Reikės:

200 g migdolų
3 a.š. alyvuogių aliejaus
0.5 a.š. rūkytos paprikos miltelių
0.5 a.š. maltos kalendros
0.5 a.š. kajeno malto pipiro, (daugiau, jeigu mėgstate aštriau)
0.5 a.š. druskos


Paruošimas:

  1. Užsikaičiame didesnį puodą su vandeniu, užvirus vandeniui dedame į jį migdolus, paverdame porą minučių. Išgriebiame migdolus iš vandens. Rankomis nuimame skūreles. Popieriniu rankšluosčiu nusausiname.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 200 C. Ant skardos, vienu sluoksniu suberkite nuvalytus migdolus ir pakepinkite 5-6 min.
  3. Suberkite migdolus į dubenėlį užpilkite aliejumi, gerai permaišykite, tada sudėkite prieskonius, dar kartą gerai permaišykite.

Produktai receptui gaminti

s