KOMVIDA kombučia – natūralūs burbuliukai

2023-10-11
KOMVIDA kombučia – natūralūs burbuliukai

KOMVIDA – gaivi, lengvų burbuliukų pripildyta kombučia iš Ispanijos. Ji gaminama iš keturių pagrindinių ingredientų: vandens, ekologiškos žaliosios arbatos, ekologiško cukranendrių cukraus bei bakterijų. Prekės ženklas kartu su vietiniais kombučerijos mokytojais nuolatos kuria ir tobulina įvairius skonius, todėl klientams gali pasiūlyti platų KOMVIDA kombučia pasirinkimą.

 

Kaip teigia prekės ženklo įkūrėjos, Beatriz Magro ir Nuria Morales, pirmosios KOMVIDA kombučios buvo parduodamos tik vietinėse ekologiškų ir natūralių produktų parduotuvėse Ispanijoje. Tačiau dėl puikaus skonio, natūralių ingredientų bei vis didėjančio susidomėjimo, greitai prekės ženklas išplito po visą Ispaniją bei toliau sėkmingai skinasi kelią ir į kitas Europos šalis. Vis daugiau vartotojų supranta, kad fermentuoti gėrimai gali būti ne tik skanūs, tačiau ir ekologiški bei turintys gerą sudėtį, kaip KOMVIDA kombučios.

 

KOMVIDA myli gamtą ir gardžiuosius gėrimus išpilsto į perdirbamą, stiklinę tarą. Taip pat kombučia yra lyg gyvas organizmas, net ir išpilsčius ją į butelius, toliau vyksta fermentacijos procesas. Su kiekviena diena kombučia tampa vis rūgštesnė, todėl jei ji ilgą laiką stovėtų plastikiniame butelyje, į jį galėtų patekti pats plastikas, kuris vėliau taptų gėrimo dalimi.


nullKOMVIDA gamybos procesas

 

Išbandykite KOMVIDA kombučias ir atraskite labiausiai patinkantį skonį. Rinkitės iš imbiero ir citrinų, morkų ir ciberžolės, žaliosios arbatos, raudonųjų vaisių ar kitų rūšių. KOMVIDA rasite ASSORTI parduotuvėse bei internetinėje parduotuvėje www.assorti.lt