Kad gautumėte šviežią
2024-07-10

Šviežias maistas yra skaniausias, todėl dedame visas pastangas patiekti jį būtent tokį. Tačiau tiek gamybos procesus, tiek logistiką neretai yra sudėtinga suderinti. Čia pateikiame svarbiausių šviežių prekių atvežimo grafikus, kurie padės suprasti kokie produktai, kokią savaitės dieną atvyksta į mūsų parduotuves.
Duona ir kepiniai
- Raugintos tešlos ir daugiagrūdė bagetės, čiabata, focaccia, trijų grūdų duona ir bandelės kepamos tą pačią dieną.
- Trijų grūdų duoną, focaccia, kruasanus, bandeles kepa Mindaugo kepykla ir pateikia tą pačią dieną. Ši kepykla sekmadienį ir pirmadienį nedirba, todėl tomis dienomis jų gaminių neturime.
- Jūratės duona ir Laimės skonis atvyksta penktadieniais.
- Gudelių duona atvažiuoja trečiadieniais.
- Duona gurmanams – penktadieniais.

Šviežia mėsa
- Ekologiška jautiena Taurus skonis atvyksta kas antrą trečiadienį.
- Naturalia mėsa pristatoma antradieniais-ketvirtadieniais ir šeštadieniais.
- Kazlauskų ūkio vištiena tiekiama ketvirtadieniais.
- Ilzenbergo dvaro ūkis vištiena atvyksta antradieniais ir ketvirtadieniais.

Šviežia žuvis ir jūros gėrybės
- Austrės tiesiai iš Prancūzijos (Marennes Oleron įlankos) atvažiuoja kiekvieną savaitę penktadieniais.
- Šviežia lašiša tiekiama trečiadieniais-penktadieniais.
- Šviežia menkė, kardžuvė, tunas ir ešerys iš Europos šalių pristatomi trečiadieniais ir šeštadieniais. Į parduotuves atvyksta žuvis, kurią tuo metu turi, tad kartais negauname, ką buvome užsakę.

Pieno produktai
- Šviežias nepasterizuotas pienas, kaip ir visi kiti Sūrio Džiazas produktai atvyksta du kartus per savaitę trečiadienį ir penktadienį.
- Ilzenbergo dvaro ūkis rūgpienis ir airanas pristatomi antradienį ir ketvirtadienį.

Švieži sūriai
- Minkšti prancūziški sūriai, kaip Deliece de Bourgogne, Gres Champenois, taip pat švieži ožkos sūriai, kaip Crottin Cedre patiekiami kas dvi savaitės penktadieniais.
- Buivolių pieno mozzarella ir burrata iš Italijos atvažiuoja kas dvi savaitės antradieniais.

Šviežios daržovės
Į parduotuves šviežios daržovės tiekiamos nuolat, tačiau jų asortimentas labai priklauso nuo sezono laikotarpio.
- Sezonines daržoves ir uogas, kaip braškes, avietes, smidrus – ūkininkai pristato tiesiai į parduotuves. Uogų kiekiai būna riboti – kiek prinoksta, tiek pristato.
- Nuo gruodžio iki balandžio mėnesio turime ekologiškų apelsinų iš Sicilijos, kurie atvažiuoja surinkti tiesiai iš sodo.

Trumų produktai, makaronai, triufeliai ir šokoladai
Trumų produktai, PASTA&PASTA makaronai, triufeliai ir šokoladai,
pradedami gaminti tik mums juos užsakius. Todėl kartais, gamintojui užtrukus,
vėluoja ir prekių papildymas.