Avių ir ožkų pieno sūris su vynu, brandintas 3–4 mėn., 45 % rieb. s. m.
Avių ir ožkų pieno sūris su vynu, brandintas 3–4 mėn., 45 % rieb. s. m.

Avių ir ožkų pieno sūris su vynu, brandintas 3–4 mėn., 45 % rieb. s. m.

BUENALBA
(0 atsiliepimų)

44,69 €/kg

Aprašymas:

Išskirtinis ingredientų derinys, nustebinsiantis sūrių gurmanus! „Buenalba“ nepasterizuoto avių ir ožkų pieno sūris su vynu FROMAGE VIN ROUGE, brandintas 3–4 mėnesius, turi nuostabų vaisišką poskonį, kurį jam suteikia vynas. 45 % rieb. s. m.

Šiek tiek vyno į pieną yra įpilama dar prieš pradedant gaminti sūrį, taip pat jis yra mirkomas vyne brandinimo metu, taip įgauna malonią rausvą spalvą.

Legenda byloja, kad sūris su vynu atsirado Pirmojo pasaulinio karo metu, kai žmonės slėpdavo savo sūrį vyno statinėse nuo įsibrovėlių.

Tiek avių, tiek ožkų pienas yra maloniai kremiškas, tai jaučiama ragaujant iš šių pieno rūšių pagamintą sūrį.

Laikymo sąlygos:

Laikyti šaldytuve (4–12 °C temperatūroje).

Prekės kilmės šalis:
Ispanija

nepasterizuotas avių PIENAS 93,129%, raudonas vynas 5 %, druska 1,74%, šliužo fermentas (rennet) 0,09%, bakterinės kultūros 0,001%, kalcio chloridas, licozimas 0,01%.

BUENALBA
Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau