Naujiena! Siuntas pristatome į VENIPAK paštomatus.

Prekės kodas: 560112004223
Aitriųjų jalapeno paprikų padažas

Aitriųjų jalapeno paprikų padažas

OLD TEXAS
(0 atsiliepimų)
148 ml

8,25 €

55,74 €/l

Aprašymas:

Mėgstantiems aitrumą. „Old Texas“ Chalapos aitriųjų paprikų (jalapeño pipirų) padažas puikiai tinka su buritais, tacos (takais), nachos (kukurūzų traškučiais), kesadilijomis ir kitais meksikietiškais patiekalais. Visai kaip tex-mex virtuvėje.

Chalapos aitriosios paprikos (jalapeño pipirai) kilo iš Chalapos miesto Verakruse, Meksikoje.

Laikymo sąlygos:

Prieš atidarant supurtyti. Atidarius laikyti vėsiai ir suvartoti per 6 mėnesius.

Prekės kilmės šalis:
Vokietija

vanduo, žalioji aitrioji chalapos paprikos (jalapeno pipirų) pasta 32 %, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, žaliosios peruvinės dumplūnės, svogūnų tyrė, brendžio actas, česnakai, kalendra, stabilizatorius: ksantano derva, prieskoniai, druska.

OLD TEXAS

Koks grilio sezonas be OLD TEXAS padažų! Legendinė klasika, su kuria Jūsų kepami šonkauliukai ar mėsytė atsiskleis geriausiais skoniais. Pagaminti be konservantų, skonio stipriklių ar dažiklių, todėl patiekalams suteiks lengvą dūmo aromatą ir pikantišką skonį. OLD TEXAS padažai puikiai dera su visais ant grotelių keptais mėsos patiekalais bei kaip ingredientas marinatams ruošti. 

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau