Prekės kodas: 1G0255009846
5 sūrių rinkinys, dėžutėje

5 sūrių rinkinys, dėžutėje

(0 atsiliepimų)
1 kg

41,56 €

41,56 €/kg

Aprašymas:

Nežinote, nuo ko pradėti savo sūrių kelionę? Atraskite išskirtinius skonius, kremines tekstūras ir aukščiausią kokybę viename rinkinyje. Patiekiami dėžutėje aprištoje kaspinu, tad gali būti puiki dovana draugams bei kolegoms.

Rinkinyje rasite:

LE DELICE DE BOURGOGNE, brandintas 14 dienų, yra itin minkštas trigubo kremo sūris. Turi baltą valgomą pelėsinę plutelę, lengvai kvepiančią grybais. Sūrio minkštimas švelniai geltonas, ragaujant atsiskleidžia tiek saldumas, tiek rūgštumas ir sūrumas, visi šie skoniai puikiai subalansuoti.

L'AFFINÉ AU CHABLIS yra auksinės spalvos sūris, centre minkštas, kreminės tekstūros. Išraiškingo skonio ir kvapo, kadangi brandinimo metu buvo skalaujamas vynu. Maloniai kvepia gėlėmis, ragaujant jaučiami vaisiniai poskoniai. 

GRUYERE MILD AOP, brandintas 6 mėnesius, yra pieniško skonio, turi sviesto bei karamelės poskonių. Tai dramblio kaulo spalvos, malonios tekstūros sūris, kuris dažniausiai būna be skylučių. Turi kietesnę natūraliai susidariusią plutelę. Vos drėgnas, vidutinio tvirtumo, nėra labai trapus.

COMTE AOP, brandintas 24 mėnesius, yra kietas Alpių sūris, turintis rudą valgomą žievelę. Viduje šviesiai geltonos spalvos. Švelnaus skonio, kremiškas, ragaujant jaučiami riešutų poskoniai. Taip pat galima pajusti smulkių kristalų, susidariusių brandinimo metu.

BEEMSTER ROYAAL GRAND CRU PDO, brandintas mažiausiai 10 mėnesių, yra aukštos kokybės oranžinės spalvos kietasis sūris. Nuostabaus riešutinio, vos salstelėjusio skonio. Šiek tiek trapus, turi vizualiai matomų nedidelių apvalių skylučių ir sūrio kristalų.

 

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.

1. pasterizuotas karvių PIENAS, GRIETINĖLĖ, druska, šliužo fermentas (rennet), bakterinės kultūros.

2. pasterizuotas ožkų PIENAS, druska, bakterinės kultūros (Lactobacillus delbrueckiiLactococcus lactis subsp lactis), mikrobinės kilmės šliužo fermentas (tinka vegetarams).

3. nepasterizuotas karvių PIENAS, druska, PIENO rūgšties bakterijos, šliužo fermentas (rennet).

4. pasterizuotas karvių PIENAS, druska, PIENO rūgšties bakterijos, šliužo fermentas (rennet).

5. nepasterizuotas PIENAS, šliužo fermentas (rennet), druska, PIENO rūgšties bakterijų kultūros.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau