5,45 €
27,25 €/kg
„Lye Cross Farm“ pasterizuoto karvių pieno sūris CHEDDAR VINTAGE, brandintas bent 14 mėnesių, yra angliškas kietasis sūris, vienas populiariausių pasaulyje. Tai intensyvesnio skonio čederio variantas dėl ilgo brandinimo laiko. Ragaujant jaučiamas pieniškumas, sviesto bei riešutų poskoniai. Riebumas 45 % s. m.
Gana universalus sūris, kurį galima naudoti tiek sūrių, tiek saldžių patiekalų gamybai. Sutarkuokite ir pabarstykite į sriubas, picas, troškinius, makaronus, naudokite gamindami sausainius. Žinoma, skanu ragauti ir vieną!
Jis yra vadinamas čederio sūriu, nes gamybos proceso metu yra atliekamas vienas kitiems sūriams nebūdingas žingsnis, vadinamas cheddaring. Kai susiformuoja varškė, ji yra supjaustoma, gabalėliai sudedami vieni ant kitų, kad nutekėtų pieno išrūgos, ir tada varškė yra pasūdoma.
Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.