Plėšyta ančių mėsa CLOS SAINT SOZY CONFIT
25,71 €/kg
Plėšyta ančių mėsa CLOS SAINT SOZY CONFIT pasigaminsite nuostabių patiekalų. Patiekti galite taip, kaip įprasta confit mėsai, bet ir su: bulvių koše, makaronais, keptais pievagrybiais, žirneliais ir kt. Šalia plėšytos antienos itin dera slyvų padažas.
Confit – tradicinis mėsos marinavimo receptas, pagal kurį dažniausiai ruošiama antiena. Remiantis šiuo receptu, anties mėsa yra marinuojama su druska ir prieskoniais, vėliau kepama savo riebaluose. Tokiu būdu išgaunamas subtilus skonis ir ypatinga tekstūra. Dažniausiai confit antiena patiekiama su keptų bulvių griežinėliais, bulvių piure ir šviežiomis daržovėmis ar raudonaisiais kopūstais. Plačiau skaitykite čia.
Pastaba: supakuota po ~150 g. Užsisakę daugiau nei 150 g, gaminį gausite atskiromis pakuotėmis.
Pastaba: nepaisant ypatingų saugumo priemonių gaminant šį produktą, gali pasitaikyti kaulų gabaliukų.
Laikyti 0–6 °C temperatūroje.