Mėlynojo pelėsio sūris SAINT AGUR, brandintas 60 d.
Mėlynojo pelėsio sūris SAINT AGUR, brandintas 60 d.

Mėlynojo pelėsio sūris SAINT AGUR, brandintas 60 d.

SAINT AGUR
(0 atsiliepimų)

29,99 €/kg

Aprašymas:

„Saint Agur“ pasterizuoto karvių pieno mėlynojo pelėsio sūris SAINT AGUR, brandintas 60 dienų, yra gaminamas Overnės regione Prancūzijoje. Tai turtingo skonio drėgnas mėlynojo pelėsio sūris. Atpjovus gabalėlį matosi žalsvas pelėsis. Jis kiek mažiau sūrus nei tradiciniai mėlynojo pelėsio sūriai, taip pat ir labiau subalansuoto skonio. Jį itin lengva tepti bei išlydyti.

Puikiai tinka padažų bei sriubų gamybai, skanu užtepti ant kepsninėje keptos mėsos ar žuvies. Taip pat galima ragauti vieną, ant prancūziško batono, su figomis ir kitais vaisiais.

Šis sūris yra gaminamas aštuonkampėse formose, kad jį būtų galima lengvai supjaustyti. Neturi žievelės, dažniausiai parduodamas folijoje, kad nesusiformuotų daugiau pelėsio.

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Prancūzija

pasterizuotas PIENAS, valgomoji druska, kultūros Penicillium roqueforti, PIENO rūgšties bakterijos.

SAINT AGUR
Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.

Receptai ir straipsniai

Sūriai | kas, kaip ir su kuo valgoma?
Ilgai – nuo kelių mėnesių iki kelių metų – brandinti sūriai yra kieti, labai koncentruoti. Kuo ilgiau brandinamas sūris, tuo jis ne tik kietėja, bet ir mažiau jame lieka laktozės. Kietąjį sūrį kandant galima jausti natūraliai susidarusių sūrio kristalų.
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.