Naujiena! Siuntas pristatome į VENIPAK paštomatus.

Itališkas pyragas PANETTONE su kriaušėmis ir šokoladu
Itališkas pyragas PANETTONE su kriaušėmis ir šokoladu

Itališkas pyragas PANETTONE su kriaušėmis ir šokoladu

LOISON
(0 atsiliepimų)
1 kg

32,45 €

32,45 €/kg

Aprašymas:

„Loison“ itališkas pyragas PANETTONE su kriaušėmis ir šokoladu – nepaprastai viliojantis saldus kepinys. Salsvi juodojo šokolado gabalėliai puikiai dera su cukruotų kriaušių vaisiškumu. Pagardintas Mananaros vanile. Nuostabiai supakuotas, tad puikiai tinka kaip dovana.

Šios minkštos panetonės gamyba yra ilgas ir kruopštus darbas, trunkantis net 72 valandas. Tešla – natūralaus raugo (sourdough). Prieš pradedant kepti, tešlai leidžiama tris kartus pakilti, tokiu būdu išryškėja skonis bei susiformuoja reikiama tekstūra. Tada pyragas kepamas kruopščiai kontroliuojamoje temperatūroje, o iškepus iškart pakabinamas „žemyn galva“, kad atvėstų. Taip kabėdamas dar šiltas pyragas išsitempia ir tampa kupolo formos.

Panettone (panetonė) – tradicinis itališkas pyragas, kepamas specialiai kalėdiniam laikotarpiui.

Laikymo sąlygos:

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Prekės kilmės šalis:
Italija

KVIEČIŲ miltai, cukruotos kriaušės 13 % (kriaušės 49 %, koncentruotos kriaušių sultys, koncentruotos citrinų sultys, natūralios kvapiosios medžiagos), Italijoje laisvai laikomų vištų KIAUŠINIAI, cukrus, natūralios mielės (KVIEČIŲ), šviežias SVIESTAS (PIENAS) 12 %, juodojo šokolado gabalėliai 9 % (kakavos pasta, cukrus, kakavos aliejus, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, natūralios kvapiosios medžiagos. Kakavos min.: 46 %), švieži KIAUŠINIŲ tryniai, augalinės kilmės mono ir digliceridų riebalų rūgštys, laukinių gėlių medus iš Sicilijos, šviežia GRIETINĖLĖ (PIENAS) 1 %, „Cervia“  jūros druska, šviežias PIENAS 1 %, kakavos aliejus, natūrali Mananaros vanilė iš Madagaskaro*, natūralios kvapiosios medžiagos. * „Lėto maisto prezidiumas“. Sudėtyje gali būti įvairių rūšių riešutų pėdsakų.

LOISON

Rankų darbo kepiniai „Loison“, be kurių neįmanoma įsivaizduoti Kalėdų ir Velykų. 1908-aisiais Italijoje gimė Tranquill’as Loison’as, kuris būdamas vos 17-os parašė pirmąją savo receptų knygą, kurioje užfiksavo įvairių būdų gaminti venecišką duoną, sausainius ir kitus desertus. Paklausęs dėdės patarimo Tranquill’as nusipirko nedidelę kepyklėlę ir 1938-aisiais atidarė Loison – savo kepyklą, kurioje tiek anksčiau, tiek dabar yra gaminami įvairūs pyragai, sausainiai, kepiniai iš filo tešlos, panetonės (panettone), kolombos (colomba) ir kt.

Trečiosios Loison’ų kartos atstovas Darius Loison’as teigia, kad nuostabaus skonio kepinių paslaptis yra meilė savo darbui, įgūdžiai, tinkamiausių ingredientų atrinkimas ir laikas. „Loison“ kepykloje dirbančių žmonių pagrindinė vertybė yra tradicijos, tad kepiniai gaminami pagal senuosius receptus, tradiciniu būdu.

„Loison“ priklauso „Slow Food“ arba „Lėto maisto“ organizacijai, kuri yra atsakas dabartinei masinei produkcijai. Šios organizacijos nariai gamina maistą besiremdami tradicijomis, lėtai, naudoja vietinius ingredientus. Kepykloje yra naudojamas šviežias pienas ir sviestas, kiaušiniai iš vietinių fermų, itališki kviečiai, ciaculli mandarinai, mirtalapiai apelsinai (chinotto di savona), bronte pistacijos ir kt.

Asortimente rasite įvairių panetonių, kolombų, veneziana kepinių – jie puikiai tiks ne tik Kalėdoms ar Velykoms, bet ir gimtadieniams ar kitoms šventėms.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau