Vytintas kiaulienos kumpis SERRANO, pjaustytas

Vytintas kiaulienos kumpis SERRANO, pjaustytas

PABLO
(0 atsiliepimų)
100 g

3,69 €

36,90 €/kg

Aprašymas:

Jūsų patogumui jau pjaustytas „Pablo“ vytintas SERRANO kumpis nustebins puikiai išsilaikiusiu aromatu ir skoniu.

Kokybišką ir išraiškingą serano kumpį iš pradžių geriausia ragauti vieną – ispanijoje jis yra nepamainomas tapa (užkandis prieš pagrindinį patiekalą). Šalia labai tinka duona, vaisiai ir sūris. Tačiau taip pat šis kumpis gali būti puikus panini ar bocadillo ingredientas, trintos pomidorų sriubos ar kiaušinienės pagardas, smulkiais gabalėliais supjaustytas puikiai dera su šparaginėmis pupelėmis, žirniais ir artišokais.

Serrano – išvertus iš ispanų kalbos reiškia „kilęs iš kalnuotos vietovės ar kalnų grandinės“. Būtent tokiose vietovėse dar prieš Kristų senovės Keltų civilizacija pradėjo sūdyti kiaulieną ir vytinti ją kalnuose. Tuo metu tai buvo daroma naudojant Iberico kiaulės mėsą ir šie kumpiai iki pat 19 amžiaus buvo vadinami Iberico kumpiais. Tai buvo prabangos prekė, tačiau išplitus naujoms naminėms kiaulėms ir pradėjus iš jų gaminti kumpius, vadinamus Serrano, šio produkto populiarumas tiek Ispanijoje, tiek visame pasaulyje staigiai pakilo. Serano kumpis yra tikras Ispanijos lobis. Ši kokybiška kiauliena yra išsūdoma su jūros druska ir vytinama 8–12 mėnesių arba ilgiau.

Tai Garantuotas tradicinis gaminys (GTG) – pagamintas remiantis tradicijomis, tačiau neprivalo būti susijęs su konkrečia geografine vietove.

Laikymo sąlygos:

Laikyti 0–6 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Ispanija

kiaulienos kumpis, druska, cukrus, konservantai (E250, E252), antioksidantai (E301, E331iii).

PABLO

Prekės ženklo CECINAS PABLO užuomazgas galima atsekti dar 1977 m., kai nedideliame Ispanijos miestelio seno namo rūsyje buvo įkurta mėsinė. Čia Pablo Barros pradėjo gaminti tradicinę vytintą jautieną – Cecina. Didelis noras iš naujo atrasti tradicinį Cecinos sūdymo ir vytinimo procesą, kaip tai buvo daroma senais laikais tose vietovėse, vedė didesnio tikslo link. 1993 m. buvo įkurta CECINAS PABLO įmonė, kuri priėmusi įvairius iššūkius, toliau ieškojo plėtros galimybių kitose rinkose bei vystė novatoriškus projektus.

CECINAS PABLO iki šiol stengiasi savo klientams pasiūlyti tradicinę, turtingų skonių produkciją, kurioje naudojamos itin aukštos kokybės žaliavos bei technologijos. Mėsos rūkymas atliekamas klasikiniu būdu, naudojant ąžuolo malkas. Lengvi dūmai sukuria gaminiams sodrius skonius ir aromatus.

CECINAS PABLO šiuo metu yra viena iš pirmaujančių kompanijų rinkoje, gaminanti platų Serrano, Iberico kumpių bei vytintų dešrų asortimentą. Įmonė itin orientuota į naujoves, kurių įrodymas yra mėsos užtepėlės. Tai novatoriškas produktas išskirtinėje, patogioje pakuotėje. Mėsos užtepėlės pagamintos iš geriausios vytintos jautienos bei Iberico kiaulienos šoninės, puikiai tinka užtepti ant duonos riekelės ar krekerių. Verta išbandyti!

CECINAS PABLO taip pat priklauso CRU CHIPS prekės ženklas, gaminantis įvairius jautienos ir kiaulienos traškučius bei vytintas mėsos lazdeles. Puikiai tinka užkandžiams tarp valgymų, nes juose yra mažai riebalų, angliavandenių ir kalorijų.

Paragaukite CECINAS PABLO kumpių, vytintų traškučių ir lazdelių, originalių mėsos užtepėlių ar kiaulienos šoninės!

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau