Vytinta jautiena VIANDE DES GRISONS
75,99 €/kg
„Mossieur Polette“ vytinta jautiena VIANDE DES GRISONS yra nuostabus mėsos delikatesas. Ryškiai raudonos spalvos, būdingos kvadratinės formos, kurią įgauna, kai vytinimo metu periodiškai yra spaudžiama.
Viande des Grisons (vok. Bündnerfleisch) yra vytinta jautienos mėsa, gaminama Graubiundene, Šveicarijoje. Įprastai supjaustoma labai plonais griežinėliais ir patiekiama su duona, dažnai naudojama gaminant rakletą (angl. raclette), taip pat ją galima supjaustyti kubeliais ir pagardinti sriubą.
Pastaba: pasirinkus paslaugą „Pjaustyti“, gaminį supjaustome plonais griežinėliais. Jei pageidaujate, kad gaminys būtų nesupjaustytas, prie pjaustymo būdų pasirinkite „Nepjaustyti“.
Laikyti 0–8 °C temperatūroje.