6,99 €
49,93 €/kg
Šis „San Cassiano“ kremas ruošiamas iš sodrios juodosios kakavos ir lazdyno riešutų, o ypatingą traškumą jam suteikia Kadayif tešla – itin plonos filo tešlos gijelės, tradiciškai naudojamos Rytų Viduržemio virtuvėje. Kremas pasižymi intensyviu, bet subalansuotu saldžių ir karstelėjusių natų skoniu bei maloniai tvirta tekstūra, išsiskiriančia traškiais intarpais. Be palmių aliejaus.
Puikiai tinka blynelių, vaflių, kruasanų įdarui, ledų, jogurto ar vaisių pagardinimui, taip pat tiesiog tepti ant duonos. Kadayif tešla, turinti gilias tradicijas Graikijoje, Turkijoje, Libane ir kituose regionuose, suteikia kremui ypatingą tekstūrinį charakterį ir malonų traškesį, kuris praturtina net paprasčiausią desertą ar užkandį.
Laikyti ne aukštesnėje nei 28 °C temperatūroje, sausoje vietoje, atokiau nuo šilumos šaltinių. Atidarius laikyti šaldytuve (apie +4 °C temp.) ir suvartoti per 3 dienas.