Sviestas 1889, 82% rieb.

Sviestas 1889, 82% rieb.

FATTORIE FIANDINO
(0 atsiliepimų)
200 g

5,94 €

29,70 €/kg

Aprašymas:

Sviestas 1889 FATTORIE FIANDINO iš Pjemonto regiono Italijoje yra maloniai kremiškas ir lengvai tepamas. Jį pauosčius jaučiamos migdolų natos, o paragavus – lengvas salsvumas ir pieno poskoniai. Šis sviestas yra gaminamas iš Bruna veislės karvių pieno. Kai paruošiama grietinėlė, jai leidžiama 72 valandas pastovėti ir tik tada yra gaminamas sviestas. Tai leidžia užtikrinti jo skonio subtilumą.

Šis sviestas tinka bene visur: užsitepti ant sumuštinių, gaminant padažus, košių, kepsnių gardinimui, ruošiant įvairius kepinius ir kt.

Sviesto pavadinime 1889-ieji metai žymi „Fattorie Fiandino“ įkūrėjo Magno gimtadienį.

Laikymo sąlygos:

Laikyti 2–6 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Italija

pasterizuoto PIENO GRIETINĖLĖ.

FATTORIE FIANDINO
Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Imbieriniai meduoliai su Muscovado cukrumi ir medumi
Šiuos imbierinius meduolius gaminti smagu ir lengva, be to, vaikams jie labai patiks!
Sūrio pyragas su parmezanu
Sūrio pyragai puikiai tinka šventiniam stalui. Šis pagamintas su maskarponės, rikotos ir parmezano sūriais, kurie papildo vienas kitą ir kartu su citrusinių vaisių natomis sukuria neužmirštamą malonių skonių potyrį.
Troškinys su moliūgais
Ruduo – puikus laikas daugiau gaminti namuose. Kai vakarai tampa tamsesni, o už lango vis vėsiau ir vėsiau, metas ruošti šildančius rudens gėrybių troškinius! Pagaminti troškinį visai nesudėtinga, o moliūgų gabalėliai, sultinga jautiena bei basmati ryžiai
Red Velvet keksiukai su vyšniomis
Nustebink mylimą žmogų arba patį save ir pasigamink valentininius Red Velvet keksiukus. Jiems gyvumo suteikia išraiškingo skonio vyšnių įdaras, o sūrio kremas harmoningai sujungia aksominį skonį.
Velykinis itališkas pyragas PIZZA RUSTICA
Burnoje tirpstantis velykinis pyragas. Nesaldus, tradicinis itališkas, į kišą panašus, trapios tešlos krepšelis pripildytas: Saliami, Mortadella dešra, Ricotta, Mocarella, Pecorino Romano ir Fantino sūriais. Pyragas puikiai...
Kreminė polenta su orkaitėje kepta feta bei pomidorais
Maisto tinklaraščio KitchenJulie bei knygos autorės Julijos Steponavičiūtės receptas. Kaip ji sako – „Toks, kuris gelbėtų netikėtus svečius arba tavo tingulį.“
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau