Įsikelkite ASSORTI lojalumo kortelę į savo telefoną! Daugiau informacijos čia >

Top prekė
Sviestas 1889, 82 % rieb.

Sviestas 1889, 82 % rieb.

FATTORIE FIANDINO
(0 atsiliepimų)
100 g

3,25 €

32,50 €/kg

Aprašymas:

Sviestas 1889 iš Pjemonto regiono Italijoje yra maloniai kremiškas ir lengvai tepamas. Jį pauosčius jaučiamos migdolų natos, o paragavus – lengvas salsvumas ir pieno poskoniai. Šis sviestas yra gaminamas iš Bruna veislės karvių pieno. Kai paruošiama grietinėlė, jai leidžiama 72 valandas pastovėti ir tik tada yra gaminamas sviestas. Tai leidžia užtikrinti jo skonio subtilumą.

Šis sviestas tinka bene visur: užsitepti ant sumuštinių, gaminant padažus, košių, kepsnių gardinimui, ruošiant įvairius kepinius ir kt.

Sviesto pavadinime 1889-ieji metai žymi „Fattorie Fiandino“ įkūrėjo Magno gimtadienį.

Laikymo sąlygos:

Laikyti 2–6 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Italija

pasterizuoto PIENO GRIETINĖLĖ.

FATTORIE FIANDINO
Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.

Receptai ir straipsniai

Moliūginis sūrio pyragas
Ruduo, o kartu su juo ir moliūgų sezonas. Šiam auksiniam laikotarpiui paruošėme ypatingą moliūginio sūrio pyrago receptą. Sūris ir moliūgas – sprogstantis skonių derinys!
Blyneliai su klevų sirupu ir vaisiais
Kviečiame pernelyg nesibaiminti kiaušinių, miltų bei cukraus ir išsikepti gardžių blynelių! O kad šie purūs, stori blynai būtų dar skanesni, pagardinkite klevų sirupu ir mėgstamais vaisiais ar uogomis. Tikrai nepasigailėsite!
Sūrio pyragas su parmezanu
Sūrio pyragai puikiai tinka šventiniam stalui. Šis pagamintas su maskarponės, rikotos ir parmezano sūriais, kurie papildo vienas kitą ir kartu su citrusinių vaisių natomis sukuria neužmirštamą malonių skonių potyrį.
Troškinys su moliūgais
Ruduo – puikus laikas daugiau gaminti namuose. Kai vakarai tampa tamsesni, o už lango vis vėsiau, metas ruošti šildančius rudens gėrybių troškinius! Pagaminti troškinį visai nesudėtinga, o moliūgų gabalėliai, sultinga jautiena bei basmati ryžiai
Velykinis itališkas pyragas PIZZA RUSTICA
Burnoje tirpstantis velykinis pyragas. Nesaldus, tradicinis itališkas, į kišą panašus, trapios tešlos krepšelis pripildytas: Saliami, Mortadella dešra, Ricotta, Mocarella, Pecorino Romano ir Fantino sūriais. Pyragas puikiai...
Kreminė polenta su orkaitėje kepta feta bei pomidorais
Maisto tinklaraščio KitchenJulie bei knygos autorės Julijos Steponavičiūtės receptas. Kaip ji sako – „Toks, kuris gelbėtų netikėtus svečius arba tavo tingulį.“
Pyragėliai su rabarbarų ir braškių džemu
Rabarbarais galite mėgautis visus metus. Jei patinka jų saldžiarūgštis skonis, kviečiame pasigaminti desertinius pyragėlius su šaldytais rabarbarais, šviežiomis braškėmis ir ožkų pieno jogurtu pagal tinklaraščio Nestoras Maistas autorę Ievą Greičiūnaitę.
Lazanija pagal tinklaraštininkę Running Vita
Nebūtina vykti į Italiją, kad pasimėgauti gera lazanija. Švieži kiaušininiai lakštai, smulkinta jautiena, ekologiški lupti pomidorai ir Bešamelio padažas – burnoje tirpstanti lazanija pagal tinklaraštininkę Running Vita. Kepkite krosnyje arba orkaitėje...
Rabarbarų pyragas
Vasara neįsivaizduojama be rabarbarų pyrago. Jis tobulai rūgštus ir saldus, leidžiantis rabarbarams suspindėti savo skoniu. Trapus, sviestinis pagrindas ir saldžiarūgštis įdaras susijungia į nuostabų desertą. Galite gardinti su ledai ar grietinėle.
Obuolių trupiniuotis
Norite, kad namai pakviptų cinamonu ir obuoliais? Išsikepkite aromatingą rudeninę klasiką – šiltą trupininį obuolių pyragą su avižų dribsniais. Trupiniuočio skonį praturtina graikiško jogurto, karamelės ir druskos dribsnių derinys.
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.