Sūris TRIPLE CREME, brandintas 7 d.

Sūris TRIPLE CREME, brandintas 7 d.

GERMAIN
(0 atsiliepimų)
180 g

6,87 €

38,17 €/kg

Aprašymas:

„Germain“ pasterizuoto karvių pieno sūris TRIPLE CREME, brandintas 7 dienas, yra itin minkštas trigubo kremo sūris. Malonios sviestinės tekstūros, gana lengvo pieniško skonio. Sūrio išorėjė yra susiformavusi valgoma „žydinti“ žievė (bloomy rind), taip vadinama dėl savo švelnios, purios tekstūros ir baltos spalvos.

Ragaukite vieną, užsitepkite ant duonos, galite pašildyti, patiekti su blynais bei lašiša, mėsos patiekalais.

Trigubo kremo sūris (triple-cream cheese) reiškia, kad gamybos metu į jį buvo papildomai įdėta grietinėlės. Ar sūris yra dvigubo, ar trigubo kremo, priklauso nuo riebumo.

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Prancūzija

pasterizuotas PIENAS, GRIETINĖLĖ, druska, fermentai.

GERMAIN
Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Sūriai | kas, kaip ir su kuo valgoma?
Ilgai – nuo kelių mėnesių iki kelių metų – brandinti sūriai yra kieti, labai koncentruoti. Kuo ilgiau brandinamas sūris, tuo jis ne tik kietėja, bet ir mažiau jame lieka laktozės. Kietąjį sūrį kandant galima jausti natūraliai susidarusių sūrio kristalų.
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau